Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testine Göre Psikolojin Ne Kadar Bozuk?

Bu Renk Testine Göre Psikolojin Ne Kadar Bozuk?

Easterling
20.02.2022 - 18:30

Bu renk testi psikolojinin ne kadar bozuk olduğunu ortaya çıkaracak! 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senden her soruda gözüne ilk çarpan rengi düşünmeden seçmeni istiyoruz.

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#5

#5

#6

#6

#7

#7

#8

#8
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Zaman zaman kendini kötü hissediyorsun!

Sanki zaman zaman kendi ruh halini çözemiyor gibisin. Bazen kendini o kadar iyi hissediyorsun ki sen bile bu haline şaşırıyorsun ama bazen de dünya başına yıkılmış gibi davranıyorsun. Hislerini kontrol etmekte son zamanlarda güçlük çekiyorsun. Bu durum seni ister istemez ruhen yoruyor. Bulunduğun şehirden uzaklaşmak ve kimseyi görmek istemiyorsun.  Allahtan bu durumu her zaman yaşamıyorsun. Dediğimiz gibi ara sıra oluyor bu sende ama bunun üstesinden gelmeyi kendince başarıyorsun. Kendine bunun için zaman veriyorsun ve bu durumun geçmesi için elinden geleni yapıyorsun. Sonrasında eski neşeli ruh haline geri dönebiliyorsun. Her insanda olan bir şey fakat dikkat etmende fayda var. İlk önce kendini severek başlayabilirsin. Sonra gerisi gelir. :)

Çok şükür senin psikolojin yerinde!

Senin şu hayatta hiçbir şey umrunda olmadığı için psikolojik olarak gayet iyi durumdasın. Öyle kafana her şeyi takmayan hayattan zevk almaya çalışan bir insansın. Senin mutlu olman için öyle büyük şeylerin olmasına gerek yok. Gerçekten keyfine bakan bir insansın ve etrafındaki insanların ne söylediği veya ne düşündüğü çok da alakadar etmiyor seni. Yakın arkadaşların seni güler yüzlü ve pozitif bir insan olarak tanıyor ve seninle vakit geçirmekten keyif alıyor. Senin enerjin sadece kendine değil etrafındaki insanlara da iyi geliyor. Psikolojinin gayet normal olduğunu buradan da anlayabiliriz.

Psikolojin son zamanlarda epey bozuk gibi!

Senin son zamanlarda psikolojin epey bozuk gibi. Kendini çoğu zaman aşırı yorgun ve halsiz hissediyorsun. Sanki bir şey yapsan ondan keyif alamayacak gibisin. O yüzden kendini eve kapatmış ve kimseyle görüşmek istemiyorsun. Her ne kadar kalabalık ortamlarda bulunsan da insanların senin içsel dünyanı çok anlamadığını düşünüyorsun. Birine bir şey anlatsan bile o kişinin seni tam anlamıyla dinlediğini düşünmüyorsun. Bu durum seni kendi içinde de kötü hissettiriyor. Kendini kötü hissetmemek için de kendini hayata karşı soyutlamayı tercih ediyorsun. Dışarıda kendi içinde yaşadığın fırtınaları çok belli etmemeye çalışıyorsun. Yüzüne gülümseyen bir maske takıyorsun ve insanlara bunu gösteriyorsun. Seni bu durum da çok yıpratıyor. Artık olmadığın bir insan gibi davranmaktan yoruldun ve uzun bir süre kendi kendine kalmayı tercih ediyorsun. Umarım bu ruh halin çok uzun sürmeden kendini iyi hissedersin. Çünkü böylesine zor bir durumun üstesinden tek başına gelmek aynı zamanda yorar da.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
172
34
20
18
13
9
7
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Zaman zaman kendini kötü hissediyorsun! Zaman zaman kendini kötü hissediyorsun! Sanki zaman zaman kendi ruh halini çözemiyor gibisin. Bazen kendini o kadar ... Devamını Gör

Hasan Avcu

Tekrar iyi olmak iyi geliyor bende de bu çıktı.bazen kendimi çok yorgun hissediyorum,bide bakmışım normal olmuşum deliliğe ramak kalıyor😭😭

neden olmasın

psikolojin son zamanlarda epey bozuk gibi...

İdil

Zaman zaman kendini kötü hissediyorsun! normal olarak??