Görüş Bildir
Haberler
Bu Muhteşem Gif’lere Görmeden Bayılacaksın!

Bu Muhteşem Gif’lere Görmeden Bayılacaksın!

Turkcell
13.10.2016 - 12:08

İnternette gezerken en çok onlara gülüyoruz; tatlı küçük dört ayaklı dostlarımıza ve küçük tatlı bebişlere! Bu giflerde yer alan minnoşlar da öyle tatlı ki, onların tatlılığını anlamak için bu sefer görmenize bile gerek yok 😍

1.

Bir oda içerisinde ahşap zemin üzerinde, küçük siyah beyaz desenli bir köpek bulunuyor. Bu köpek, yeşil bir minderin içinde bulunan ve kendinden fiziki olarak daha büyük ve karışık desenli iri bir kediyi, minderi ısırarak sürüklüyor ve taşımaya çalışıyor.

2.

Bir evin mutfağında yemek masasında oturan, yaklaşık 2 yaşlarında, sarışın ve saçları kulaklarına kadar uzamış, mavi gözlü bir erkek bebek bulunuyor. Bu bebeğin yanakları yemek artıkları ile kirlenmiş durumda. Bir yandan yemek yerken, bir yandan fazlasıyla bastıran uykusuna yenik düşüyor ve gözlerini kapatıp bir saniyeliğine uykuya dalıyor, kafası sağa düşüyor. Hemen fark edip uyanıyor ve kameraya bakıp gülümsüyor.

3.

Bir koltukta yalnızca sol omzu ve saçlarının bir kısmı görünen bir erkek oturuyor. Bu erkeğin omzunda ise yavru beyaz bir köpek oturuyor. Köpek ön patilerini bu erkeğin kulaklarına dayıyor ve yükseliyor, sahibinin saçlarını ısırıyor ve yalıyor.

4.

Yavru bir kedi, yumuşak bir yatağın üzerinde oturuyor. Önünde ise bir tablet bulunuyor. Tablette yeşil, sarı ve mavi renklerde 3 balığın hareket halinde yüzdüklerini görüyor. Tablette gördüğü bu balıkları keyifle ve iştahla takip ediyor, gerçek olduklarını zannederek patileri ile yakalamaya çalışıyor.

5.

Beyaz, çok ama çok uzun tüylü bir İran kedisi, banyoda çamaşır makinesi üzerinde saç kurutma makinesine karşı oturuyor. Uzun tüyleri saç kurutma makinesinin rüzgarı karşısında adeta ahenkle dans ediyor, uçuşuyor ve minik kedi bu durumdan oldukça memnun görünüyor.

6.

Arabanın arka koltuğunda, çocuklar için olan araç koltuğunda oturan 1 yaşlarında çok sevimli sarışın bir erkek bebek bulunuyor. Uykusuna yenik düşen bu sarışın bebek, gözlerini kapatıyor ve kafasını yana yatırıyor. Fakat fotoğrafının çekildiğini fark edince kafasını kaldırıyor, gözlerini açıyor ve kameraya içten bir şekilde gülümsüyor.

7.

Hayvanat bahçesinin pandalar için olan bölümünde, iki yavru panda kendileri için özel olarak yapılmış oyun alanında oyun oynuyorlar. Pandalardan biri, ağaçtan yapılmış yüksek bir yerde bulunuyor, diğeri ise ağaçtan yapılmış bu alana tırmanarak askıda kalmaya çalışıyor. Fakat yukarıda bulunan panda onun askıda kalmasına müsaade etmiyor ve ellerini ısırarak onun oradan düşmesine sebep oluyor.

8.

Bir evin koridorunda kaplan desenli, kravat şeklinde tasması olan yavru bir kedi duruyor. Tam duvar kenarında duran bu yavru kedinin yanında ise, 1 yaşlarında, kaplan desenli, kapüşonlu bir tulum giymiş sevimli bir erkek bebek bulunuyor. Yerde dizlerinin ve ellerinin üzerinde duran ve kendi boynunda da kravat bulunan bu sevimli bebek, kolunu yavru kedinin boynuna atıyor ve kameraya poz veriyor.

Turkcell Diyalog Müzesi, Gayrettepe Metro İstasyonu’nda kapılarını açıyor!

Turkcell Diyalog Müzesi, Gayrettepe Metro İstasyonu’nda kapılarını açıyor!

Bu eşsiz ve ilham verici deneyim, Turkcell Diyalog Müzesi’nde sizi bekliyor. Hayata bakışınızı değiştirecek bu deneyim için, sizleri Gayrettepe Metro İstasyonu’na bekliyoruz.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emrah Tosun

Duygulandırdınız lan :( Tebrikler turkcell

Pasif Kullanıcı

https://www.59saniye.com/emrah-lanet-olsun-sebebi-neydi-ki-kardes-payi/list/144095525/

deniz derya

bu içeriğin amacı neee?

Batuhan Şener

Görme engellileri anlamak.