Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Testi ile Ruhunuzun Ne Kadar Karanlık Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Kişilik Testi ile Ruhunuzun Ne Kadar Karanlık Olduğunu Söylüyoruz!

Eray Kaşıkçı
14.12.2015 - 13:42 Son Güncelleme: 14.12.2015 - 18:44

Karanlık bir yanınız olduğunu düşünüyor musunuz? Belki bu karanlık yanınızla tanışmak zorunda kalan insanlar olmuştur, belki kimse henüz görmemiştir, belki kendiniz bile farkında değilsiniz! Ama bu kişilik testimizle sizi size anlatıyor ve kişiliğinizin ne kadar karanlık olduğunu ortaya çıkarıyoruz. Sizin tek yapmanız gerekense aşağıdaki seçeneklerden sizi ifade edenleri, 'Bu tam benim işte' dediklerinizi işaretlemeniz ve sonuca tıklamanız. Buyurun başlayalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangileri sizi ifade ediyorsa işaretleyin ve "Sonucu Göster" butonuna tıklayın!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Saf Kötülüğün Vücut Bulmuş Halisin!

Sen Saf Kötülüğün Vücut Bulmuş Halisin!

Senin ruhun öylesine karanlık ki, sadece bakışlarınla bile karşındakinin geri adım atmasını sağlayabiliyorsun. Ancak istediğinde bu karanlık tarafını tamamen gizlemeyi de biliyorsun, insanlar seni nasıl görünmek istersen öyle görebiliyorlar. Ulaşmak isteyip de elde edemeyeceğin en ama en ufak bir şey bile yok; uzun da olsa, kısa da olsa bir yolunu her zaman buluyorsun. Diğer insanlara göre çok daha detaylı düşünebiliyorsun, tüm bu nedenlerle türlü türlü zeka oyunlarıyla ve entrikalarla diğer insanları geride bırakarak önemli yerlere gelmen oldukça olası.

Sen Tam Bir Adalet Savaşçısısın!

Sen Tam Bir Adalet Savaşçısısın!

Sen yeri geldiğinde dünyanın en acımasız insanı olma potansiyeline sahipsin, ancak gerekmedikçe kötülüğe başvurmuyorsun. İnsanlardan iyilik gördüğün müddetçe kötü davranmamaya çalışıyorsun. Ancak biri damarına bastı mı, ülkeyi terketse yeridir! O iyiliksever halinden eser bile kalmıyor ve er ya da geç hak ettiklerini bulduklarından emin olana kadar peşlerini bırakmıyorsun.Ayrıca bir kaç adım sonrasını bile çok iyi analiz edebilen bir stratejistsin! Tüm bu nedenlerle tam anlamıyla iyilerin güven veren dostu, kötülerinse korku yaratan düşmanısın!

İyiliğin Yıkılmaz Kalesi!

İyiliğin Yıkılmaz Kalesi!

Senin ruhunda kötülük adeta barınamıyor. İnsanları seviyor ve onlar tarafından da inanılmaz seviliyorsun, içinde art niyete dair en ufak bir kırıntı bile yok adeta. Sana kötü davranan insanlara bile gerektiğinde yardım etmeye çalışıyorsun. Pek çok dosta sahipsin ve hepsine arkanı güvenle dönebiliyor, aynı güveni onlarda da oluşturabiliyorsun. İnsanlar seninle sırlarını çok rahat şekilde paylaşabiliyor, her konuda fikrini alabiliyor. Zor duruma düşen birilerini gördüğün an elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor, arkadaş ortamında adeta bir kurtarıcı olarak görülüyorsun. Bunlara ek olarak tam bir aşk insanısın, sevdin mi tam seviyor, aşkından hiç vazgeçmiyorsun. Bu özelliklerin sayesinde hayatının hiçbir evresinde yalnız kalma ihtimalin yok, dostların ve sevdiklerin her zaman yanında olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3352
899
484
346
188
170
109