Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Bozukluğu Testi Hangi Karakterle Aynı Psikopatlığı Taşıdığını Söylüyor!

etiket Bu Kişilik Bozukluğu Testi Hangi Karakterle Aynı Psikopatlığı Taşıdığını Söylüyor!

Ayşe Korkmaz
23.11.2015 - 14:28

Zekalarına hayran kaldığımız, yaptıkları ya da verdikleri kararlara korkuyla karışık garip bir saygı duyduğumuz karakterlerden düşündüğünüz kadar da uzak değilsindir belki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnsanların içinde kendimi rahat hissetmiyorum!

2. Yaptığım işlerle kendimi övmekten çok hoşlanmam!

3. Sosyal ortamlarda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

4. Yanlış bir şey yaptığımda kendimi suçlu hissediyorum.

5. Düzenimin bozulması beni sinirlendirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her şeyi kendi başıma halletmeye çalışırım, insanların bana yardım etmeye çalışmalarından hoşlanmıyorum.

7. Yalnızlık benim karakterimdir.

8. İnsanlara hükmetmekten zevk alıyorum.

9. Psikopat olmam insanlara yardım etmediğim anlamına gelmiyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hannibal Lecter!

Hannibal Lecter!

Son pişmanlık neye yarar derler ya, sende hiçbir şeye yaramaz o. Açıkçası yaptıklarından öyle çok da pişman olmayan, sonunu pek düşünmeyen birisin. Bu yüzden antisosyal kişilik bozukluğuna zaman zaman eğilim gösterebiliyorsun. Eminiz ki sen ve Dexter Morgan çok iyi bir ikili olabilirdiniz. Fakat senin insanlarla sosyalleşmek konusunda çok büyük problemlerin yok. Dünyanın en güzel, en lezzetli etleriyle yapılmış mükemmel bir partinin ev sahipliğini pekala yapabilirsin. Şimdiden iyi eğlenceler, afiyet olsun!

Walter White!

Walter White!

Sen kendini övmeyi seven ve ne kadar değerli olduğunu da bilen birisin. Biraz narsist bir yanın yok değil yani! Bu kendine güvenin bazen hayatındaki diğer insanlara zarar verebiliyor, bunu deneyimlemek zorunda kalmamanı dileriz. Psikopat yanının getirdiği belki de en büyük artı, iyi bir lider özelliği taşıman. Ve sen de White gibi empati ve sosyal zekaya sahipsin!

Dexter Morgan!

Dexter Morgan!

Senin bazı davranışlarında antisosyal davranış bozukluğu esintisi görmek mümkün. Etrafında insanların olmasından biraz rahatsız ve ilişki yaşamaktan biraz korkan bir tarafın var. Her şeye rağmen sen alçak gönüllü bir insansın. İyilerin dostu, kötülerin baş düşmanısın. Adalet duygun da gelişmiş. İçinde istemeden doğan her türlü kötü duyguyu bastırmayı ''bir şekilde'' başarabilirsin.

Ramsay Baratheon!

Ramsay Baratheon!

Ovvovvv! Bak o kadar psikopat tanıdık, anlattık ama biz senin gibisini görmedik! İçten içe sen de biraz seni üzen ya da aşağılayan insanlara karşı durdurulamaz bir kin var. Gücü elinde tutmayı ve kontrol etmeyi seviyorsun. Tabii ki sen bu kini Ramsay kadar vahşetle ortaya dökmezsin ama o duyguyu da söküp alamayız senden. Bir an için Ramsay'in durdurulamaz bir psikopat olduğunu unutursak aslında zeki, planlı ve sadık olana ne kadar sadık olduğunu da sana hatırlatalım istedik.

Joker!

Joker!

Selam olsun sana ortamların en delikanlı psikopatı! Senin işleyen düzenle bir problemin var ve kendi kurallarınla oynamayı seviyorsun insanlarla. Senin ilişkilerle, aşkla hatta parayla bile bi alakan yok. Böyle olmasının sebebi belki de senin gördüğün adaletsizlikler ve düzen yanlılarının ikiyüzlülüğüdür, içinden gelen derin bir anlaşmazlık var yani hayatla. Ama bu anlaşmazlığı kabus haline getirmemişsin, güzel bir oyun oynuyorsun ve oyunun hakimiyeti tamamen senin elinde!

Pablo Escobar!

Pablo Escobar!

Senin psikopatlık seviyen Latin Amerika'nın gördüğü en büyük psikopatla aynı: Pablo Emilio Escobar Gaviria. Zekisin, oldukça da kurnaz; fırsatları değerlendirmeyi çok iyi bilirsin. İnsanların zayıf ve güçlü yönlerini saniyeler içinde anlayıp, ona göre strateji geliştirebilirsin dahası. İçinde çok temiz kalpli bir insan var ayrıca: Fakirlerin kurtarıcısı, ailesinin de babası. Ancak hayat seni acımasız olmaya zorlamış; yani sen bile isteye bir psikopat değil de, zorunda kalmış bir psikopatsın. Seviyoruz seni patron :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2375
641
355
284
151
107
40