Görüş Bildir
Haberler
Bu Kapsamlı Kişilik Testine Göre Seni Güçlü Kılan Şeyi Söylüyoruz!

Bu Kapsamlı Kişilik Testine Göre Seni Güçlü Kılan Şeyi Söylüyoruz!

Easterling
04.04.2022 - 12:15

Sana hala ayakta kalma gücü veren şeyin ne olduğunu merak ediyor musun?

Testi çöz ve öğren :)

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Hadi başlayalım, hangi fotoğraf içini umutla dolduruyor?

2. Peki hangi fotoğraf sana aileni hatırlatıyor?

3. Peki hangi fotoğraf seni endişelendiriyor?

4. Hangi fotoğraf sana ilham verip içinde bir şeyler başarma duygusu uyandırıyor peki?

5. Şimdi de seni en çok korkutan fotoğrafı seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Şimdi de sana özgüvenli hissettiren fotoğrafı seçmeni istiyoruz.

7. Bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

7. Bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

8. Peki bu fotoğraf nasıl hissettiriyor?

8. Peki bu fotoğraf nasıl hissettiriyor?

9. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

9. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

10. Bu fotoğraf nasıl hissettirdi peki?

10. Bu fotoğraf nasıl hissettirdi peki?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

11. Peki bu fotoğraf nasıl hissettirdi?

12. Son soru, bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?

12. Son soru, bu fotoğraf sana nasıl hissettirdi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Bilgelik!

Bilgelik!

Seni güçlü kılan şey bilgelik. Sen hepimizin sahip olduğunun üstünde, olgun bir ruha sahipsin. Sanki önceden bu hayatı yaşamış ve deneyimlemiş gibisin, ama asla bencil değilsin. İnsanlarla bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmaktan, onlara yol göstermekten keyif alıyorsun. Bu da seni daha yüce bir insan yapıyor. Böylece çevrendeki insanlar sana büyük bir sevgi ve saygı besliyor. Böyle devam et :)

İnanç!

İnanç!

Seni güçlü kılan şey sahip olduğun inanç. Senin içinde uçsuz bucaksız bir inanç var. Bu inancın neye olduğu önemli değil; ister mutlak bir güce olsun, ister insanlığa, ister karmaya, astrolojiye ya da doğaya. Hatta yalnızca kendine duyduğun inanç bile olabilir. İnandığın her ne olursa olsun, sonuna kadar bağlılık duyuyorsun. İnançların uğrunda yapamayacağın bir şey yok, seni bu güç yönlendiriyor. Yaşadığın her şeyin bir nedene bağlı olduğunu biliyorsun. Hayatın zor olduğunu ve inancınla her şeyin üstesinden gelebileceğini biliyorsun.

Merhamet!

Merhamet!

Seni güçlü kılan şey kalbindeki merhamet duygun. Senin içinde sınırları olmayan merhamet duygusu var. Bu duygu sayesinde sadece insanlara değil, hayatındaki her şeye büyük bir hassasiyet besliyorsun. Alacağın kararlarında merhametin son derece etkili oluyor. Sonuçları ne olursa olsun, içinde sevgi barındırdığın için pişmanlık duymuyorsun. Mutlu ettiğin için daima mutlu olmayı biliyorsun. Ne diyelim, olduğun kişiden asla vazgeçme!

Sevgi!

Sevgi!

Seni güçlü kılan şey kocaman kalbine sığdırdığın sonsuz sevgi. Sen bu evrende sahip olabileceğin en büyük güce sahipsin. Her şeye karşı içinde tarifsiz bir sevgi besliyorsun ve bu seni gerçekten 'insan' yapıyor. Sevgiyle yaklaştığın her şey sana mutluluk ve güç veriyor. Hatta etrafındaki insanlar da senin sevginle iyileşiyor. Unutma, sevgi de pek çok güzellik gibi bulaşıcı. Bu yüzden bu gücünü insanlarla paylaşmaktan vazgeçme!

Adalet!

Adalet!

Seni güçlü kılan şey içindeki adalet duygun. Senin içinde adalete duyduğun büyük bir inanç var. Bu sebeple hayat mottonu adil olmak üzerine kurmuşsun. Bu yaşa kadar bilinçli olarak kimseye adaletsizlik yapmadığını biliyoruz. Bunun dışında, eğer bir adaletsizlik görüyorsan müdahale ediyorsun. Tabii bu kaba kuvvet vs. değil! Bu durum sana dürüstlük ve büyük bir sevgi de katıyor. Adaletli ve sevgi dolu bir insan olmaktan hiç ama hiç vazgeçme!

Kehanet!

Kehanet!

Seni güçlü kılan şey gerçek anlamda bir kehanet olmasa da sahip olduğun öngörü. Sende öyle bir altıncı his var ki bu hissin sayesinde yaratıcıdan ve diğer dünyadan haberler alıyorsun. Kehanet çoğu zaman yanlış anlaşılıyor ve bu yüzden de çok yanlış yargılanabilirsin ama hiç korkma çünkü sen sezgilerine ve gücüne sonuna kadar inanırsan her şeyin üstesinden gelirsin. Etrafında ne olup ne bittiğinin her zaman farkındasın ve olaylar daha yaşanmadan sen ne olacağını tahmin ediyorsun, biliyorsun. İnsanlığa müthiş bir inancın var ayrıca, bir gün gerçekten iyi şeyler olacağını biliyorsun. Sendeki bu müthiş gücü bizi doğru yola yönlendirmek için kullan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
57
19
8
7
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra

2. Soruda "hiçbiri" seçeneği yok :(

_

İnanç! kesinlikle Rabbime olan inancım ❤️