Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayvanlardan Hangisinin Zehirli Olmadığını Bilebilecek misin?

etiket Bu Hayvanlardan Hangisinin Zehirli Olmadığını Bilebilecek misin?

coptron
01.02.2018 - 15:15

Bakalım zehirli hayvanları ne kadar iyi tanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilemedin!

Bilemedin!

Kısa Kuyruklu Sivri Fare bir insanı öldürmeye yetmese de 200 fareyi aynı anda öldürebilecek zehire sahiptir.

Bilemedin!

Bilemedin!

Gila Canavarı, insanlar için en zehirli kertenkelelerden biridir. Bazı vakalar ölümle sonuçlanmak yerine kas felçleri ve organ bozuklukları yaratabilir.

Bilemedin!

Bilemedin!

Ördek Gagalı Ornitorenk tırnaklarındaki zehir sayesinde bir insanı öldürmese de haftalarca acı çektirebilir. Ayrıca bu zehir ağrı kesicilere karşı da dayanıklı.

Bilemedin!

Bilemedin!

Kedi Balığı vücudunda bulunan dikenlerle zehrini enjekte eder. Zehri çoğu zaman ölümcül olmasa da ölümle sonuçlanan vakalar da bulunmakta.

Bilemedin!

Bilemedin!

Koni Salyangozu yavaşlığı yüzünden zararsız gözükebilir fakat vücudunuza vereceği zehir tam 20 insanı öldürebilecek güçte.

Bilemedin!

Bilemedin!

Mavi Halkalı Ahtapot bir ısırıkta salgıladığı zehirle tam 26 yetişkin insanı öldürebilir. Kurbanlar genelde 10 ila 30 dakika içerisinde ölür ve bir Mavi Halkalı Ahtapot tarafından ısırılırsanız sizi tedavi edebilecek bir panzehir bulunmuyor.

Bilemedin!

Bilemedin!

Kutu Denizanası zehirli canlılar arasında en tehlikeli olanıdır. Bir iğnede 60 yetişkin insanı öldürebilecek kadar zehir enjekte eder. Kutu Denizanası tarafından sokulur sokulmaz kalıcı bir felç geçirirsiniz, tüm organlarınız iflas eder ve dakikalar içinde ölürsünüz.

Bilemedin!

Bilemedin!

Ölüm Avcısı Akrep, tam bir ölüm makinesidir. Zehrini boşa harcamaz ve sizi soktuğunda tam sizi öldürecek kadar zehir salgılar.

Bilemedin!

Bilemedin!

Kara Mamba, oldukça zehirli bir hayvandır. Eğer ısırığı zamanında vücuttan atılmazsa sizi yedi saat içinde acı dolu bir ölüme götürebilir.

Bilemedin!

Mavi Bongar, bir ısırışta sizi 4-8 saat içinde öldürebilir.

Bilemedin!

Bilemedin!

Ok Kurbağası, dünya üzerinde bilinen en güçlü zehri vücudunda bulundurur. Çoğu hayvan bu kurbağaya dokunur dokunmaz ölürken insanlar felç geçirir. Eğer bu zehir insan kanına karışırsa 60 saniye içinde ölüm kaçınılmaz olur. Kurbağanın vücudunda bulunan zehir 30.000 fareyi aynı anda öldürmeye yetecek güçtedir.

Tebrikler!

Tebrikler!

Oluklu Kertenkele, Balkanlar ve Asya'da yaşayan bir kertenkele türüdür. Bu kertenkele tamamıyla zararsız ve çiftçi dostu bir hayvandır. Evrim sürecinde ayaklarını kaybedip yılana benzeyen bu kertenkelenin insanlar tarafından, yılan zannedilerek öldürülmesinden dolayı nesli tehlike altına girmiştir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
162
138
125
88
51
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Haklı

oluklu kertenkeleeeeeee! koğktuğn muğ? korkma çiftçi dostuymuş zehirli değilmiş falan

Murat Haklı

bunda var

Sayounara Sensei

Editör bey/hanım karamamba 20 dakikada öldürüyor 2 3 dakika içinde felç ediyor heralde sizin blackmambanın zehrine toleransınız var bence bi blackmambayla ta... Devamını Gör

Nurcan Güneri

4. de anca bulabildim :Pp