Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testiyle İçindeki Psikopatı Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Bu Evet/Hayır Testiyle İçindeki Psikopatı Ortaya Çıkarıyoruz!

Ebru Çiftçi
02.10.2018 - 16:48 Son Güncelleme: 03.10.2018 - 18:06

Sana şimdi çeşitli sorular soracağız. Bize vereceğin yanıtlara göre senin o psikopat yanını ortaya çıkaracağız. Hangi durumlarda psikopatlaştığını, neler yapabileceğini söyleyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Erkek/kız arkadaşın seni en yakın arkadaşınla aldatıyor. Karşılarına geçip onları bulunduğun kalabalık ortamda rezil eder miydin?

4. Peki kan görmek seni ürkütüyor mu?

5. Sosyal medyada her gün fotoğraf paylaşanlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana 1 Milyon TL vereceğiz ama tüm sevdiklerinden uzakta yaşayacaksın. Kabul eder misin?

7. Genelde kendi kararlarını kendin mi verirsin?

8. Diyelim ki uzaylılar dünyaya geldi ve bir kişiyi yanlarında götürmek istiyorlar. Bu kişi sen olmak ister miydin?

9. Ve son olarak, sana şu anki aklınla yeniden doğma şansını verseler kabul eder miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkes haddini bilecek!

Sen normalde hemen her şeye sinirlenen bir insan değilsin. Belli sınırların var ve bunlar aşıldığı zaman herkesin vay haline! Çünkü bu sınırlar kendini güvende hissetmene, insanların senin hayatına fazla müdahale etmemelerini sağlıyor. Ama bunları aşan insanlar ağızlarının paylarını çok güzel bir şekilde alıyorlar. Çünkü sen sinirlendiğin zaman içindeki o psikopatlık resmen gün yüzüne çıkıyor. Kimseye acımadan hak ettiklerini veriyorsun. Bazen öyle bir sinirleniyorsun ki, sen bile bu duruma şaşırıyorsun. Çünkü yapabileceklerinin gerçekten bir sınırı yok. O psikopatlığın resmen ruhuna işlemiş. Etrafındaki insanlar senin bu huyunu bildikleri için sana pek karışmazlar. Bu çılgın ve korkunç yanını herkese öyle bir aşılamışsın ki, herkes haddini bilecek!

Ruhunda senin bile görmek istemediğin bir psikopatlık var!

78.media.tumblr.com

Senin psikopat olman için illa bir şeylerin olmasına gerek yok. Ruhunda zaten psikopatlık yatıyor. Bu çılgınlıkla sen insanı yerden yere vurursun valla. Şu an biz bile senden korktuk. Ama seni en çok sinirlendiren şey genelde adaletsizlik. Eğer ortada ya kendine ya da bir başkasına karşı yapılmış bir adaletsizlik varsa hemen köpürüyorsun. O içinde psikopat işte o zaman ortaya çıkıveriyor. Seni durdurabilene aşk olsun. Çünkü belli başlı hassas noktaların var. Biz sana en dayanamadığın şeyi söyledik. Son zamanlarda dünyada o kadar çok adaletsizlik var ki, artık haberlere bakmak istemiyorsun bile. Çünkü bu durum seni adeta çileden çıkarıyor. Etrafında böyle bir şey söz konusu olduğunda senin içindeki o psikopatı sen bile görmek istemezsin.

Herkesin senden çekeceği var!

Senin içindeki psikopat ne zaman ortaya çıkıyor biliyor musun? Değer verdiğin insanların sana karşı yamuğu olduğunda. Hiç beklemediğin ve gerçekten çok sevdiğin insanların sana karşı olan yanlışları resmen seni çileden çıkartmaya yetiyor. O içindeki psikopat mı canavar mı ne desek bilemedik ama ortaya çıkıveriyor. O kişilere karşı yapabileceklerini sen bile tahmin edemiyorsun. Ama onların hakkından güzel geleceğini biliyoruz. Çünkü kimse seni üzemez, he eğer üzerse zaten yapacaklarını çok iyi biliyorsun. O yüzden senin arkandan iş çevireceklere şimdiden söyleyelim bunları göze alarak yapsınlar. Yoksa çekeceğiniz var.

Ters yapana ters yaparsın!

Sen o kadar psikopat bir insansın ki bu senin içinde var. Öyle kimseye aldırış etmeyen canın istediğinde etrafındakilere ters yapan bir insansın. Böyle görünmeyi veya bilinmeyi seviyorsun. Çünkü bu durumda insanların sana karşı tutumları ve davranışları da değişiyor. Yani sınırlarını daha iyi biliyorlar. Bu yüzden içinde var olan o serserilik, psikopatlık çoğu zamanlarda işine bile yarıyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Bu bazı insanların sinir olmasına sebep olsa da yapacak bir şey yok. Sen böyle olmayı seviyorsun ve onların ne düşündüğünü de umursamıyorsun. Seninle yakın olan herkes haddini bilecek! Aksi takdirde içindeki psikopatı salıverirsin valla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1019
402
242
101
46
40
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Duman

Herkes haddini bilecek!

Elifnaz Hitit

Ters yapana ters yaparmışım ajldkfsssksskksksflk BANA YAKLAŞMAYIN LENNNN TERS YAPANA TERS YAPARIM ! :) ajldkfsssksskksksfl

Serranur Gülten

Ters Yapana Ters Yaparsın!