Görüş Bildir
Haberler
Bu Doğru/Yanlış Testiyle Ne Kadar Şeytan Olduğunu Söylüyoruz!

Bu Doğru/Yanlış Testiyle Ne Kadar Şeytan Olduğunu Söylüyoruz!

Aburoski
12.10.2018 - 15:46

Bakalım senin aklın inliklere cinliklere ne kadar çalışıyor? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevmediğim insanlarla arkadaş olurum.

2. İnsanların beni doğum günlerine davet etmeleri için o güne yakın onları arıyorum.

3. Hiç kimsenin bu zamana kadar dedikodusunu yapmadım.

4. Girdiğim ortamlarda herkesin gözü bende olsun isterim.

5. Bazı mesajları görüp bilerek cevap vermiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beni istemeyen birinin peşinden hiçbir zaman koşmadım.

7. Sevgilime bu zamana kadar hiç yalan söylemedim.

8. Yolda gördüğüm tanıdığımla konuşmak istemiyorsam onu görmemiş gibi yaparım.

9. Misafir çocuklarını kazık kadar olsam da dövüyorum ve döveceğim.

10. Tutamayacağımı bilsem de insanlara çok fazla söz verdim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Grip olduğumda sümüğümü kıyafetlerimle silerim.

12. Arkadaşlarımın statüleri benim için her zaman önemli olmuştur.

13. Birbirlerine düşürdüğüm insanların kavga etmesi nedense hoşuma gidiyor.

14. Gizli gizli saçma sapan şarkılar dinliyorum.

15. Sosyal medya hesaplarıma yüklediğim fotoğraflardan biraz farklıyım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir şeytansın!

Verdiğin cevaplara göre sen tam bir şeytansın! Sen insanı suya götürür susuz getirirsin. O derece aklın iyi çalışıyor. Türlü türlü oyunlar oynayabilirsin kafanın içinde. İnsanlar görmediklerini görüp ona göre hamleler geliştiriyorsun. Senin aklın diğer insanlara göre biraz farklı çalışıyor. Bu zamana kadar genellikle kendini düşünmüşsün. Karşındaki insanı sevmediğinde onun ne hissettiği pek de önemli değil açıkçası. 

Sana şeytansın dedik ama bu senin kötü bir insan olduğun anlamına gelmiyor tabii ki. Sadece diğer insanlardan daha farklı bir düşünce yapın var. Öyle diyelim biz senin için. Sen bu zaman kadar türlü türlü kötülüklerle karşılaşmış bir insan olabilirsin. Kalbini kıranlara karşı sessiz kalmamayı tercih ediyorsun. Sen de onların kalbini kırmak için harekete geçiyorsun. İntikam almayı seven bir insansın.

Şeytanlıktan eser yok!

Verdiğin cevaplara göre senin şeytanlıkla yakından uzaktan alakan yok! Kendini düşündüğün kadar karşındaki insanları da düşünüyorsun. İnsanlara yardım etmeyi seven birisin. Aklından inlik cinlik hiç geçmemiş. Zaten yeterince kötülüğün olduğu yerde sen de kötü olmak istemiyorsun. Senin farkın iyi bir insan olman. İnsan senin yüzüne baktığında sanki bir meleğe bakıyormuş gibi olur. Her şeyinle temiz bir insansın. 

Sana kötülük yapanlar elbette ki oldu fakat sen kalbini kıranlara hiçbir zaman kötülükle cevap vermedin. Her koşulda iyi insan imajını korudun. Onlarla aynı seviyeye düşmek istemezsin. Sen iyiliklerinle, temizliğinle sana kötülük yapanlardan kat kat yukarıdasın. Emin olabilirsin ki senin gibi iyiler bu dünyayı kurtaracak.

Arada bir şeytanlık geliyor!

Verdiğin cevaplara göre sana arada bir geliyorlar. Karşındaki insanlara göre şekil alan bir yapın var. Aslında içinde iyi bir insan yatsa da sen insanların sana yaşattıklarından dolayı gardını almış bekler vaziyettesin. Seni insanlar kırıyor döküyor fakat kalbini tamir etmesini hiç bilmiyorlar. Sen de seni üzen insanlara karşı türlü türlü cinlikler yapabiliyorsun. 

Bu senin kötü biri olduğunu göstermiyor. Sen her gün kötülüklere şahit olduğumuz dünyada iyi kalmaya çalışan bir insansın. Arada bir damarına dokunsalar da sen özünde iyisin. Sana geldikleri zaman da içinden sanki canavar çıkıyormuş gibi oluyor. Dünyanın en kötü şeyini düşünebilecek bir hale bürünüyorsun.

Şeytan olmaya yakınsın!

Verdiğin cevaplara göre sen şeytanlığa yaklaşmış birisin. Kafanın içinden türlü türlü inlikler cinlikler geçiyor. Etrafın kötü insanlarla kaplı olduğu için sen de ister istemez o şeytanlığa o kötülüğe bürünmüşsün. Her zaman gardını almış bekler vaziyettesin. Her an sana karşı gelebilecek kötülüklere, kötülükle cevap verebilirsin. Artık canına tak etmiş vaziyettesin. İyi kalmak biraz seni zorluyor. Hep iyi olmak istiyorsun ama etrafındaki insanlar seni hep kötülüğe doğru itiyor. 

Onlar yüzünden aklın hep inliğe cinliğe çalışır olmuş. Yakın zamanda etrafındaki tüm kötü insanları hayatından çıkar. Çıkardığında istediğin o iyiliğe kavuşacaksın. Seni kötülüğe yönelten insanlardan bir an önce kurtulmalısın. Dünyanın senin iyiliklerine ihtiyacı var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
432
386
152
134
78
39
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zeynep selvi

Sen tam bir şeytansın! İyice garip bir hal almaya başlıyor bu iş.

Midoriya

Zaten bu dünyada melek olursan vay haline.

Çiğdem Pala

Şeytan olmaya yakınsın