Görüş Bildir
Haberler
Bu Aşk - Cinsellik - Para Testine Göre Hangi Kişilik Tipine Sahipsin?

etiket Bu Aşk - Cinsellik - Para Testine Göre Hangi Kişilik Tipine Sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sorduğumuz sorulara göre bakalım hangi kişilik tipine sahipsin?

1. İlk olarak, ömrünün sonuna kadar bu üçünden birine sahip olacaksın ve diğer ikisi hayatında olmayacak. Hangisini seçersin?

2. Sana milyonluk bir villa ve lüks araba karşılığında bunlardan birinden vazgeçmen gerektiği söylense hangisini seçerdin?

3. Evleneceğin insanda bu üçünden hangisinin daha fazla olmasını istersin?

4. Imm... Hangisinin eksikliğini daha çok çekiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Senin için bu hayatta hangisi ilk sırada yer alıyor?

6. Sadece 1 sene ömrün kaldığını öğrendin ve kalan ömrünü bunlardan sadece birini yaşayarak geçireceksin. Hangisi olurdu?

7. Aileni bir daha görmemek üzere bu üçünden birine hayatın boyunca sahip olacaksın. Hangisi olurdu?

8. Son olarak, hiç olmasaydı da olurdu dediğin şıkkı seç de testimizi bitirelim...

Mantıkçı!

Sen mantıkçı bir kişilik tipine sahipsin. Hayatındaki olayları her zaman mantığına uygun bir şekilde ele alırsın. Aklına yatmayan hiçbir işe girişmezsin. Duygularınla değil, mantığın ile yaşarsın. Çünkü gerçekçi bir yaklaşıma sahipsin. Hayaller alemine dalıp daha çok üzülmektense gerçekçi olup her şeyi göze alıyorsun. Bunun seni daha güçlü biri yaptığını düşünüyorsun. Öylesin de. etrafındaki insanlara her zaman kendinden emin, kararlı ve güçlü bir insan imajı vermişsin. Bu yüzden başlarına bir şey geldiklerinde ilk danışacakları kişi sen oluyorsun. Çünkü sana güveneceklerini sonuna kadar biliyorlar. Bu arada elbette duygusuz bir insan değilsin ama duygularının seni yönetmesine izin vermiyorsun. Hayatını mantık çerçevesi içinde yaşıyorsun. Bazen duygularına kapıldığın oluyor ama bu çok nadir. O yüzden senin mantıkçı bir kişilik tipin var.

Duygusal!

Sen duygusal bir kişilik tipine sahipsin. Hayatını o an ne hissediyorsan ona göre yaşıyorsun. Duyguların seni daha özgür kıldığına inanıyorsun. İnsanlardan bunu saklamaya gerek duymuyorsun. Duygusallığın bir güçsüzlük değil, tam tersi güçlülük olduğuna inanıyorsun. Çünkü senin yapabildiğini çoğu insan yapamıyor. Sevgiyle yaşayan bir insansın. Etrafındaki insanlara değer verirsin ve onlar için elinden geleni yaparsın. Duygusallığından dolayı arada fevri çıkışların oluyor ama bu da senin kişilik özelliğin. İçine attığın duygular oluyor, onlar gün yüzüne çıktığında acını yaşıyorsun. Ağlamaksa ağlamak gülmekse gülüyorsun. Hayatını duyguların yönetiyor diyebiliriz. Yanlış da gelse seni iyi hissettireceğini düşündüğün şeylerin peşinden gidiyorsun. Kendi duygularına önem veriyorsun. İnan birçok insanın yapamadığını yapıyorsun...

Eğlenceli!

Sen inanılmaz eğlenceli bir kişilik tipine sahipsin. Hayata her zaman komik yanından bakarsın. Mizah yeteneğini kullanarak yaşadığın en kötü olayları bile eğlenceli bir hale çevirebilirsin. Etrafındaki insanlar bundan dolayı seninle vakit geçirmekten her zaman keyif alır. Çünkü senin yanında hem eğleniyorlar hem de kasılmadan rahat bir şekilde takılabiliyorlar. İnsanlara resmen pozitif enerji yayıyorsun. Bu demek değil ki sen hiç üzülmüyorsun. Elbette üzülüyorsun, acı çekiyorsun. Sonuçta sen de hepimiz gibi bir insansın. Seni farklı kılan yanın ise bu kötü duygulara kendini çok kaptırmıyorsun. Hem kendini eğlendirecek hem de etrafındaki insanları mutlu edecek bir şeyler buluyorsun. Bunu kendini zorlayarak yapmıyorsun. Senin doğanda bu var. İşte bu yüzden eğlenceli bir kişilik tipine sahipsin...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
85
43
39
28
24
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

Mantıkçı

cansu ersan

Duygusal evet çok duygusal biriyim

Berat Özbay

Mantıkçı