Görüş Bildir
Haberler
Böyle Manyaklık Korku Filmlerinde Yok! Sibirya’da Bulunan, İçinden 54 İnsan Eli Çıkan Esrarengiz Çanta

etiket Böyle Manyaklık Korku Filmlerinde Yok! Sibirya’da Bulunan, İçinden 54 İnsan Eli Çıkan Esrarengiz Çanta

Ezgi Varlı
10.03.2018 - 12:57 Son Güncelleme: 10.03.2018 - 13:01

Nehrin kıyısında koparılmış el bulmak devamlı karşılaştığımız bir olay değil. Rusya'da bulunan gizemli çantanın araştırması sırasında bakalım nasıl ilginç bilgiler bulunmuş.

Kaynak: https://gizmodo.com/gruesome-scene-as...

Olay Sibirya'da gerçekleşiyor.

Olay Sibirya'da gerçekleşiyor.

Rusyanın Çin sınırına yakın Habarovsk şehrinin bir nehir kıyısında ilginç bir keşif meydana geldi. Ardından yerel polis incelemeyi başlattı.

Önce bir el bulundu sonra...

Önce bir el bulundu sonra...

Önce tek bir el bulundu. Daha sonra hemen yakınlarında bulunan çantayla işler daha da karıştı. Çantanın içinde tam 54 parça el bulunuyordu!

Daha çok balıkçıların geldiği bu nehir kıyısında inceleme hala devam ediyor.

Daha çok balıkçıların geldiği bu nehir kıyısında inceleme hala devam ediyor.

Eller önce çantadan bir yığın olarak boşaltıldı. Sonra yan yana dizilerek çiftleriyle eşleştirdiler. Sonuç olarak 27 çift el sıralı bir şekilde incelemeye alındı.

"Eller taze duruyor"

"Eller taze duruyor"

Araştırmacılar bir çift el üzerinde parmak izi bulmayı başardılar fakat ellerin ne yaşları ne de ne zaman kesildikleri konusunda bir bilgiye ulaşamadılar. Tek görüşleri resimlerden de anlaşıldığı gibi ellerin yakın bir zamanda kesildiği oldu.

Yerel polisin net bir bilgisi yok ama iki teori üzerinde duruyorlar.

Eller ya bir ceza olarak (hırsızlık vs) ya da daha büyük olasılıkla bir hastane ortamında kesilmişlerdi. Ameliyatlar sırasında bazı uzuvlarını kaybeden insanların elleri olabilirler (ellerin çift çift kesilmesi ise oldukça ilginç) veya tıp öğrencilerinin çalışmaları için kesildikleri düşünülüyor.

Nasıl olduysa artık...

Fakat her ne kadar buluntuların yanında tıbbi bandajlar ve galoşlar bulunsa da normalde bu ampütasyonlar sonrasında uzuvların yakılması gerekiyor. Herhalde doktor ucuzcu çıktı deyip olayı fazla kurcalamayalım. Umarız polisin yakın zamanda söyleyeceği daha fazla şey olur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
333
52
36
23
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedef Akgül

bir tıp öğrencisi seri katile bağlamış da olabilir tabi

Pickle Rick

Greenpeace'in işi... Norveç'li balıkçıları avlıyorlar. (Bkz. "Eller taze duruyor")

Midoriya

Bence psikopat bir doktor hastaların kesilen ellerini biriktirdi yoksa 27 insanın ellerini gidip kesse yakalanması 1 gün bile sürmezdi. Zaten Sibirya soğuğun... Devamını Gör