Görüş Bildir
Haberler
Bize İş Hayatını Anlat, Sana Sevişmen Gereken En Uygun Saati Söyleyelim!

Bize İş Hayatını Anlat, Sana Sevişmen Gereken En Uygun Saati Söyleyelim!

Yung Boş Ada
22.07.2017 - 20:04

Günlük hayatına göre senin için en uygun sevişme saatini vereceğiz! İnanmıyor musun? O zaman seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Patronun nasıl bir insan?

2. Çalışırken genelde ayakta mı oluyorsun yoksa oturuyor musun?

3. Normal bir günde işe kaçta gidiyorsun?

4. Peki işten kaçta çıkıyorsun?

5. Eve geldiğin zaman genellikle ne kadar yorgun oluyorsun diye sorsak sana?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki eve gelir gelmez ne yapıyorsun?

7. Yaptığın işi gerçekten seviyor musun diye sorsak sana?

8. Son olarak: Işıklar açık mı sevişmeyi seviyorsun yoksa kapalı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uyanır uyanmaz!

Sen işten geldiğin zaman genellikle ya çok yorgun oluyorsun ya da yapacak bir sürü işin oluyor. O yüzden de akşamları sevdiğine sevgini gösterecek zamanı pek bulamayabilirsin. Bu yüzden sen kesinlikle sabah sekslerini hayatında bir rutin haline getirmelisin! Hem de güne başlamak için sevdiğinle tutkulu ve sevgi dolu bir başlangıçtan daha iyisi olabilir mi?

Gece yarısı!

Sen gece kuşlarındansın! Bu yüzden de saat gece 12'yi vurduğunda içindeki canavar bir anda uyanıyor! Bunun içinde bu saatleri değerlendirmek için sevdiğinle paylaştığın o özel ve tutkulu sevişmelerden daha iyi ne olabilir ki?

Akşam üzeri!

Bazıları vardır karanlıkta sevişmeyi sever, bazıları da aydınlıkta. Fakat sen her ikisinin de ayrı bir tadı olduğunu düşünüyorsun. Bu yüzden de senin için sevişmek için akşam üzeri 5 ve 8 arasından daha iyi bir vakit olabilir mi? Aydınlıkta başlayıp karanlıkta biten o tutku dolu anlar. İşte senin muhteşem seks saatin bunlar!

Öğleden sonra!

uproxx.files.wordpress.com

Yanlış anlamadıysak birçok insana göre alışılmışın dışında bir iş saatin var. Bu yüzden de günün ortasına biraz tutku katmak senin için hiç de zor olmasa gerek ha? Eğer tutturamadıysak ve tüm gün çalışıyorsan da öğle aralarını birazcık heyecan ve adrenalin dolu geçirmek seni günün geri kalanında son derece enerjik ve neşeli yapabilir!

Gece 10!

Senin için ideal sevişme saati kesinlikle gece 10! Aslında 10 gerçekten seks için muhteşem bir saat. Ne çok erken ne de çok geç: Eve gelip yemeğini yiyip biraz dinlendikten sonra başlar ve güzel bir saatte bitirip tüm gece ihtiyacın olan enerjiyi alabilirsin. Bir düşün deriz ;)

Akşam 9!

Senin için kesinlikle sevişmek için en uygun saat 9! Neden mi? Çünkü sen kısa sevişmelerden hoşlanmayan bir insansın. Sevişmeyi her şeyiyle yaşamalı, sevdiğini her türlü tatmin etmeli ve aynı zamanda kendin de zevkin doruklarını yaşamalısın. Bu yüzden eğer 9'da sevişirsen tüm enerjin bittikten sonra güzel bir saatte uyuyup ertesi gün için ihtiyacın olan enerjiyi de alabilirsin! Hem tutkulu ve yorucu bir seksin üstüne mışıl mışıl ne güzel uyunur öyle değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
67
62
35
31
22
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

İşsizim niye çözdüm

Alp Eren A.kaya

fark etmez hatun olsun da :))

Onur Özalp

Öğleden sonra!