Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Gününü Anlat Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Bir Gününü Anlat Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söyleyelim!

06.09.2018 - 17:09

Yalnızca günlük rutinine bakarak, sana nasıl bir kadın olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi güne başlayalım! Genelde güne başlama saatin kaç oluyor?

2. Sabah kalkar kalkmaz ilk yaptığın şey ne oluyor?

3. Kahvaltı alışkanlığını sorsak peki?

4. Giyeceğin kıyafetlere ne zaman karar verirsin?

5. Makyajını ve saçlarını yapman ne kadar vaktini alıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gün içinde boş vakitlerini nasıl değerlendirirsin?

7. Peki, eve döndüğünde kendini nasıl hissedersin?

8. Son olarak, ortalama kaç gibi uyuduğunu öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen romantik bir kadınsın!

Sen romantik bir kadınsın!

Sen en güzel duyguların insanısın. Kalbin sevgi, şefkat ve en önemlisi de aşk dolu. Hayatta her şeyi aşkla yapar ve tamamen aşktan beslenirsin. İnsanların kalplerine dokunmak gibi bir de yeteneğin var. Senden etkilenmemek neredeyse imkansız. İşte tam da bu nedenle, ikili ilişkilerin genellikle çok sağlam oluyor. Şiir gibi kadınsın kısacası! Elbette bunu çekemeyip, seni üzmek isteyenler olacaktır. Ama sen sakın ola kalbindeki aşkı bitirmelerine izin verme!

Sen tutkulu bir kadınsın!

Sen tutkulu bir kadınsın!

Sen yürürken salınışından saçlarını savuruşuna kadar her tavrınla adeta bir sanat eserisin. Üstelik ne istediğini de çok iyi biliyorsun. Onu elde etmek de, elbette senin için çocuk oyuncağı. Etrafındaki insanlar kolayca senin etki alanına girebiliyor. Ama sen aşka gönül verenlerdensin. Zor aşık olursun, ama olduğundaysa bütün dünyan o olur. Aşkla tutkunun birleştiği yerdeyse, bütün karanlıklar aydınlık olur!

Sen maceracı bir kadınsın!

Sen maceracı bir kadınsın!

Sen hayata bir kez geliyorum diye düşünüp, eğlencenin de maceranın da dibine vuranlardansın. Senin için hayat mutlu ve dolu dolu anlardan ibaret. Hayatı dolu dolu yaşamaktan, risk almaktan, eğlenmekten ve maceradan maceraya koşmaktan hiç ama hiç korkmuyorsun. Etrafındakileri etkileme gibi bir derdin de yok. Ama enerjinle, senden etkilenmemek gibi bir durum da yok! Kısacası herkesin kıskanacağı bir hayata sahipsin!

Sen utangaç bir kadınsın!

Sen utangaç bir kadınsın!

Sen kelimenin tam anlamıyla utangaç bir kadınsın. Son derece mütevazi ve kendi doğallığın içindesin. Sanki doğallığın etrafındaki her şeyi de güzelleştiriyor. Yeşilçam filmlerinden fırlamış da, modern zamanlara düşmüş gibi bir halin var. Öylesine saf, öylesine temiz duyguların kadınısın işte sen. Eh senin etkin altına giren de öyle kolay kolay çıkamıyor işte! Saflığın ve masumiyetinle resmen büyülüyorsun!

Sen hırslı bir kadınsın!

Sen hırslı bir kadınsın!

Sen zor durumları, insanları, olayları yönetmeyi seven birisin. Aynı zamanda karmaşıklığı da tabii! Sorumluluk almaktan da asla ama asla çekinmezsin. İstediğini elde etmek için yapamayacağın şey yoktur, işte bu nedenle senin için başarı sadece kaçınılmaz sondur. İnsanlar senin patronvari davranışlarından hoşlanmasalar da, içten içe sana karşı hayranlık duyarlar. İlişkilerinde de baskın taraf olmayı istiyorsun, bu yüzden seninle anlaşabilecek bir erkek bulmakta zorlanıyor olabilirsin. Biraz bu yönünü törpülediğinde, kusursuz aşkı bulacağından eminiz!

Sen gerçekçi bir kadınsın!

Sen gerçekçi bir kadınsın!

Sen her şeyden önce çok mantıklı ve gerçekçi bir kadınsın. Bu hayatta tek istediğin şey var o da kendini güvende hissetmek. Duygusallıkla ve hayalperest işlerle ilgin yok. Ama bunun için de kimsenin seni duygusuzlukla suçlamaya hakkı yok bir kere! Kendini mantığına bırakıp gerçeklikle ilgilendiğin için suçlu olamazsın elbette! Sana mantığınla yarattığın kusursuz dünyanda mutluluklar, düşmanlarına da kolaylıklar diliyorum :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
307
125
86
22
21
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Deniz

Sen gerçekçi bir kadınsın!