Görüş Bildir
Haberler
"Erdoğan'a Dokunsalar Kafalarını Keseceğim" Diyen Şahıs Hakkında Harekete Geçildi

etiket "Erdoğan'a Dokunsalar Kafalarını Keseceğim" Diyen Şahıs Hakkında Harekete Geçildi

Emre Ordu
29.03.2023 - 17:08 Son Güncelleme: 29.03.2023 - 19:34

CHP, Batman’da gerçekleşen bir sokak röportajında 'Erdoğan'a dokunsalar kafalarınız keseceğim. Biz Hizbullahçıyız' diyerek muhalif siyasetçileri ölümle tehdit eden şahıs hakkında harekete geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, 'En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP, Batman'da verdiği bir sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen ve 'Hizbullahçıyız. Kafalarını keseceğiz. Cihada hazırız' sözleriyle muhalif siyasetçileri ölümle tehdit eden şahıs için harekete geçti. 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun' dedi.

"Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğim"

Batman'da seçimlere dair yapılan bir sokak röportajında mikrofon uzatılan bir şahıs 'Kemal Kılıçdaroğlu mu Erdoğan mı' sorusuna 'Erdoğan' yanıtını verdikten sonra muhalif siyasetçilere hakaretler savurup ölümle tehdit etti. Şahıs şu ifadeleri kullandı:

'Biz Muhammediyiz. Erdoğan'a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız. Kim devlete ihanet ederse kafir oğlu kafirdir. Bunlar kafirdirler. Kökleri de kafirdir. Ermenidirler. Kılıçdaroğlu kimdir? Ermeni oğlu Ermenidir. Kızılbaşlardandır. Akşener kimdir? Diğeri kimdir? Hepsi Yahudi tohumlarıdır. Biz cihat adamıyız. Kafalarını da keseriz ha. Ayaklarını denk alsınlar. Zaten az kaldı. Burada herkesin rahat dolaşmasına az kaldı. Gir Allah'ın kanunuyla yaşa. O nedir ismi (Barış Atay)? O köpek oğlu köpek. Bir de Muharrem İnce demiş 'Tarikatları cemaatleri kaldıracağım'. Hele sen dokun. Senin her yerini keseceğim. O Barış Atay gelsin cemaatleri kapatsın! Biz Hizbullahçıyız. Kur'an'da Hizbullah geçiyor biliyor musun? Biz onlarız.'

Muhtar adayı olmuş

Muhtar adayı olmuş
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan Diken muhabiri Altan Sancar'ın verdiği bilgiye göre muhalifleri ölümle tehdit eden şahsın ismi İsmail Cevher Kasımoğlu. 

Sancar, Kasımoğlu'nun 2019 yılındaki yerel seçimlerde Batman Sağlık Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu ve rakibi Fatma Türkan'a kaybettiğini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
232
56
28
5
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

geldi yine tipini s...

dasdasd

aşırı dinci yobazların hep böyle mal ve şiddete eğilimli olması

ilker tutuş

Ah Atatürk ne büyük adammışsın