Görüş Bildir
Haberler
Birbirlerine Tam 25 Yıldır Aşkla Bakan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın 'Maşallah' Denilecek Evliliği

etiket Birbirlerine Tam 25 Yıldır Aşkla Bakan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın 'Maşallah' Denilecek Evliliği

Bazı çiftlerin ne kadar güzel olduğunu anlatmaya kelimeler yetmediği zaman devreye fotoğraflar girer. Çünkü bir bakış, binlerce kelimeden çok daha fazla şey anlatabilir bazen... Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin aşkla bakan gözleri de bize çok şey anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı fotoğraflara bakmalara doyamazsınız... Tek bir kare o kadar yoğun bir his verir ki, o güçlü duyguyu kendi içinizde hissedebilirsiniz.

Arzum Onan'ın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafları da işte aynen böyle. Sanki onlar bu dünyaya, bir bütünü tamamlamak için gelmiş gibiler.

Onlar aslında bir iş için telefonlaşmış ve sonrasında bir araya gelmişlerdi. Yani en azından plan böyleydi...

Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'ı bir proje için aradığında tarihler 1993 yılını gösteriyordu.

O zamanlar Mehmet Aslantuğ, yakışıklılığı ile ülkeyi yeni yeni sallıyordu ve henüz 32 yaşındaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arzum Onan ise önce Türkiye, sonra da Avrupa güzeli seçilmiş güzeller güzeli genç bir kızdı; o da 20 yaşındaydı.

Öyle bir uyum oluştu ki aralarında, Mehmet Aslantuğ tanıştıktan iki gün sonra Arzum Onan'a evlenme teklifi etti.

Gel zaman git zaman, üç yıl boyunca süren ilişkilerini 1996 yılında evlilikle taçlandırdılar; sanki birer masal kahramanı çift gibi oldular gözümüzde

Yıllar sonra bu aileye bir de Can katıldı. Şimdi 18 yaşında bir delikanlı Can ve ailenin elbette göz bebeği.

Tabii hayat bir peri masalı değil. Araya hastalıklar, tedaviler girdi. Arzum Onan, epey müsibet bir hastalıkla savaştı uzun yıllar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fakat onlar ne eğildi ne de büküldü. Ünlüler dünyasında görmeye aşina olduğumuz plastik ilişkilerden çok daha gerçek bir şey yaşıyorlardı.

Magazin gazetecileri her sene mütemadiyen "Boşanıyorlar" diye haber çıkartmaktan asla bıkmadı, usanmadı. Cevap vermediler çünkü mutlu olmak için vakit harcamak daha mantıklı gelmişti.

Ne Arzum Onan ne de Mehmet Aslantuğ'nun yüzünde yıllardır negatif bir ifade görmüş değiliz. Can da aynı annesi ve babası gibi hep pozitif.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, bugün tam tamına 22 yıllık evliliklerini kutluyorlar. 22 yıl neredeyse bir ömür demek...

Ve birbirlerine hala işte böyle aşkla bakabiliyorlar... Aşkın, alt yazısız bir tanımı gibi bu fotoğraf. Nice 22 yıllara...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1195
864
25
14
11
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emir Han

Ulan çok güzeller be maşallah işte örnek çift örnek evlilik. Şimdikilerin evliliğe saygısı olmadığı gibi birde boşandıktan 2 ay sonra hop başkasıyla.

Lestat

“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı.” - Mehmet Aslantuğ

Nesil Zülfikar

Onedio lütfen artık şu güzelim çiftle ilgili haber yapma. Gerçekten nazar değecek diye korkuyorum. Maşallah allah mutluluklarını hiç bozmasın ve nice 22 sene... Devamını Gör