Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
09.04.2021 - 00:15

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Kemal birmiş bir vaziyette ölen insanların olduğu bir çukurun başında durur. Kemal gittikçe kötüleşirken Pembe annesine çok korktuğunu söyler. Her yer savaş alanı olmuş yirmi bin Türk göç yolların da ölüme yürümektedir. Derviş ise korku içerisinde rüyasında Aysel'i gördüğünü Kemal'e anlatır. İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Kıbrıs Son Bölüm Özeti

Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır.

Sampson’un özellikle İnci’yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın