Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 90. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
26.03.2021 - 00:58

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Züleyha rüyasında Yılmaz'ı gördüğünü anlatırken duygulanır. Demir ve Fikret bir depoda kavga ederken Fikret Demir'e silah doğrultur. Demir'in yere yığıldığı görülürken Fikret öfkeyle onu izliyordur. İşte Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Ümit konusu vicdanını sızlatsa da, tüm yaşananların ardından Züleyha'nın kalbini gerçekten açması, Demir'i çok mutlu eder. Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler.

Demir ve Züleyha'nın hem evde hem iş hayatında yakaladığı mutluluk, Ümit'i yıkar! Sevda da durumu anlamış ve Ümit'in kapısına dayanmıştır. Şimdi Ümit, yuva yıkan kadın hikâyesinin başkahramanı olmak üzeredir! Bir kumpas için başlayan hikâyede Ümit şimdi Demir'den vazgeçebilecek mi?

Ümit'e kapıldığını düşünürken, Züleyha'dan beklediği aşkın karşılığını gören Demir ise hem onu kırmadan hem de konu Züleyha'nın kalbini kıracak hale gelmeden, konuşmaya çalışır. Sevda da, babasına benzemesini istemediği Demir'in peşindedir.

Gelişi ile uzun zamandır yas evi halinde duran Fekeli konağına neşe getiren Lütfiye, Züleyha'nın ziyareti ile onu da kendine hayran bırakır. Adnan'ı Fekeli'ye götüren Züleyha, Fekeli'den savaşı durdurması için yardım ister.

Fekeli de Lütfiye'nin hem konağa hem de hayatlarına getirdiği neşenin farkındadır. Üstelik ailesinin bir arada tutmak için ona ihtiyacı vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın