Görüş Bildir
Haberler
Bir Tutam Romantizm Arayanlar Buraya: Netflix'teki Kalbinizi Isıtacak En Romantik Filmler

Bir Tutam Romantizm Arayanlar Buraya: Netflix'teki Kalbinizi Isıtacak En Romantik Filmler

Hayatımıza anlam katan en güzel duygulardan biri olan aşkın gücüne inanıyoruz. İşte bu yüzden bugün sizlerle Netflix'te bulabileceğiniz en romantik aşk filmlerini paylaşacağız.

İşte romantik bir akşam geçirmek isteyenler için en tatlı aşk hikayeleri! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Maid in Manhattan, 2002

30. Maid in Manhattan, 2002

IMDb: 5.3 

Özet: Marisa Ventura lüks bir otelde çalışmaktadır. Bir gün, Christopher Marshall isminde varlıklı bir politikacı ile tanışır. Marshall, Ventura’yı otel müşterilerinden biri sanır. Aralarında yakınlaşma başlar ancak gerçek ortaya çıkınca ayrı dünyanın insanları olduklarını fark ederler. 

Oyuncular: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson 

Yönetmen: Wayne Wang

29. No Strings Attached, 2011

29. No Strings Attached, 2011

IMDb: 6.2 

Özet: Emma ve Adam adlı iki arkadaş, cinsel ilişkilerini duygusal bağlar olmadan devam ettirmeyi planlarlar ancak romantik duygular devreye girer. İkili, Los Angeles'ta yaşayan arkadaşlardır ve yalnızlıklarını birbirlerinde gidermek için bir anlaşma yaparlar. Ancak zamanla romantik duyguların ortaya çıkması, ilişkilerini karmaşık bir hal almasına neden olur ve ikili arasında zorlu bir mücadele başlar. 

Oyuncular: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline 

Yönetmen: Ivan Reitman

28. 13 Going on 30, 2004

28. 13 Going on 30, 2004

IMDb: 6.3 

Özet: 13 yaşındaki Jenna Rink'in dileği gerçekleşerek 30 yaşında ve başarılı bir kadın olarak uyanır. Jenna, hayatındaki hataları düzeltmek için 30 yaşındaki bir kadın olarak hayatını yeniden inşa eder ve eski arkadaşı Matt ile yeniden bağ kurmaya çalışır.  

Oyuncular: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer 

Yönetmen: Gary Winick

27. In My Dreams, 2014

27. In My Dreams, 2014

IMDb: 6.3 

Özet: Natalie ve Nick adlı iki yabancı, rüyalarında karşılaşıp hayallerini birlikte paylaşmaya başlarlar. İkili, gerçek hayatta birbirlerini tanımazlar ancak rüyalarında birlikte vakit geçirirler. Zamanla, rüyalarındaki hayatlarının gerçek olmasını isteyen ikili, gerçek hayatta bir araya gelmek için mücadele ederler.  

Oyuncular: Katherine McPhee, Mike Vogel, JoBeth Williams 

Yönetmen: Kenny Leon

26. Knight and Day, 2010

26. Knight and Day, 2010

IMDb: 6.3 

Özet: June Havens, uçakta Roy Miller ile tanışır. Roy'un bir CIA ajanı olduğu ortaya çıktığında, ikisi de bir dizi tehlikeli olayın ortasında kalır ve kaçmaya çalışırlar. 

Oyuncular: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard 

Yönetmen: James Mangold

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. The Invention of Lying, 2009

25. The Invention of Lying, 2009

IMDb: 6.3 

Özet: Film, insanların yalan söylemeyi bilmediği bir dünyada geçmektedir bu yüzden insanlar sürekli doğruyu söylemek zorundadırlar. Ancak Mark adlı bir adam aniden yalan söyleyebildiğini keşfeder ve bu yeteneği kullanarak hayatını değiştirir. 

Oyuncular: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill 

Yönetmen: Ricky Gervais, Matthew Robinson

24. Charlie St. Cloud, 2010

24. Charlie St. Cloud, 2010

IMDb: 6.4 

Özet: Genç ve başarılı bir yelkenci olan Charlie, genç yaşta kaybettiği kardeşi Sam'in hayaletiyle birlikte yaşamak zorundadır. Charlie, Sam'in ölümüyle birlikte yaralı hislerle yaşamaya başlar ve kardeşinin hayaletiyle düzenli olarak görüşür. 

Oyuncular: Zac Efron, Kim Basinger, Charlie Tahan 

Yönetmen: Burr Steers

23. Just Go with It, 2011

23. Just Go with It, 2011

IMDb: 6.4 

Özet: New York'ta plastik cerrah olan Danny, genç ve güzel bir öğretmen olan Palmer'a aşık olur ve onu etkilemek için uydurduğu yalanlar sonucu başından komik olaylar geçer.  

Oyuncular: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker  

Yönetmen: Dennis Dugan

22. İncir Reçeli, 2011

22. İncir Reçeli, 2011

IMDb: 6.5 

Özet: Metin, hayatını televizyonlara skeç yazarak kazanan bir adamdır. Bir gün gittiği barda, hayatını tümüyle değiştiren Duygu’yla tanışır. 

Oyuncular: Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu 

Yönetmen: Aytaç Ağırlar

21. Friends with Benefits, 2011

21. Friends with Benefits, 2011

IMDb: 6.5 

Özet: Jamie ve Dylan adlı iki arkadaş, cinsel ilişkilerini arkadaşlık seviyesinde tutmayı planlarlar ancak romantik duygular devreye girer. İkili, New York'ta yaşayan iş arkadaşlarıdır ve birlikte zaman geçirmeye başladıklarında, yakınlaşmaları kaçınılmaz hale gelir. Ancak romantik duyguların ortaya çıkmasıyla birlikte ikili arasındaki ilişki karmaşık bir hal alır ve duygusal zorluklarla mücadele etmeye başlarlar.  

Oyuncular: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson 

Yönetmen: Will Gluck

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. It's Complicated, 2009

20. It's Complicated, 2009

IMDb: 6.5 

Özet: Film, 10 yıllık boşanmış olan Jane ve Jake'in, yeniden romantik bir ilişki yaşamaya başlamalarını konu alır. Jane, başarılı bir restoran sahibi ve Jake ise bir avukattır. Jane'in hayatına giren yeni bir adam ve Jake'in yeni bir ilişkiye başlaması ikilinin ilişkisini zorlaştırır.  

Oyuncular: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin 

Yönetmen: Nancy Meyers

19. Set It Up, 2018

19. Set It Up, 2018

IMDb: 6.5 

Özet: Harper ve Charlie, patronlarının baskısı ve iş yükü nedeniyle hayatlarından memnun değillerdir. Bir gün bir araya gelerek patronlarını birbirine aşık etme fikrini keşfederler ve bir plan hazırlarlar. Ancak, patronlarının aşkının yanı sıra, kendi aralarındaki romantik hisler de gelişir. 

Oyuncular: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu 

Yönetmen: Claire Scanlon

18. Just Like Heaven, 2005

18. Just Like Heaven, 2005

IMDb: 6.7 

Özet: Acımasız bir iş insanı olan Elizabeth, bir trafik kazası sonrasında ölür ve ruhu komada olan David adlı bir adamın evinde hayalet olarak kalır. Elizabeth, bedenine geri dönmek için David'in yardımına ihtiyaç duyar ve bu süreçte ikili arasında romantik bir bağ oluşur.  

Oyuncular: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue 

Yönetmen: Mark Waters

17. Love & Other Drugs, 2010

17. Love & Other Drugs, 2010

IMDb: 6.7 

Özet: Genç bir satış elemanı olan Jamie, zengin bir sosyete kızı olan Maggie ile karşılaşır ve aşık olur. Ancak Maggie, Parkinson hastalığı ile mücadele ederken Jamie de iş hayatında başarılı olmak için mücadele vermektedir.  

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Judy Greer 

Yönetmen: Edward Zwick

16. Yes Man, 2008

16. Yes Man, 2008

IMDb: 6.8 

Özet: Hayatı boyunca her şeye 'hayır' diyen Carl Allen'ın kendisine bir terapide her şeye “evet” demesi aşılanır. Bu durum Carl'ın hayatında bir dizi maceraya ve keşfe neden olur.  

Oyuncular: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper 

Yönetmen: Peyton Reed

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Holiday, 2006

15. The Holiday, 2006

IMDb: 6.9 

Özet: Los Angeles'ta yaşayan Amanda ve İngiltere'de yaşayan Iris'in hayatlarını konu alan filmde ikili, internet üzerinden evlerini ve hayatlarını bir süreliğine değiştirmeye karar verir ve karşılıklı olarak evlerinde tatil yaparlar. Film boyunca ikili, aşk hayatlarındaki sorunlarla mücadele ederken yeni arkadaşlıklar edinirler ve hayatlarının farklı yönlerini keşfederler. 

Oyuncular: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law 

Yönetmen: Nancy Meyers

14. Vanilla Sky, 2001

14. Vanilla Sky, 2001

IMDb: 6.9 

Özet: Zengin bir yayıncı olan David, özel hayatındaki karmaşık ilişkiler nedeniyle zor bir dönemden geçerken bir kaza sonrası hayatı bambaşka bir boyut kazanır. Zamanla, gerçeklik ile hayal arasındaki sınırlar belirsizleşir ve David, gerçekliği ile hayal dünyası arasında sıkışıp kalır. 

Oyuncular: Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz 

Yönetmen: Cameron Crowe

13. Aşk Tesadüfleri Sever, 2011

13. Aşk Tesadüfleri Sever, 2011

IMDb: 7.2 

Özet: Çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen ve 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür ve Deniz, kendilerini engellerle dolu aşk macerasının içinde bulurlar.   

Oyuncular: Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli 

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

12. Notting Hill, 1999

12. Notting Hill, 1999

IMDb: 7.2 

Özet: William, sıradan bir hayat sürdürürken Anna Scott'un hayatına girmesiyle hayatı tamamen değişir. Anna'nın ünlü hayatı, ikilinin ilişkisini zorlaştırır. 

Oyuncular: Hugh Grant, Julia Roberts, Richard McCabe 

Yönetmen: Roger Michell

11. Meet Joe Black, 1998

11. Meet Joe Black, 1998

IMDb: 7.2 

Özet: Ölüm meleği Joe Black, bir medya patronunun hayatını sonlandırmak için dünyaya gönderilir. Joe, medya patronunun kızı Susan ile tanışır ve ona aşık olur. Ancak, Joe'nun gerçek kimliği ortaya çıktığında, Susan'ın hayatındaki her şey değişir. 

Oyuncular: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani 

Yönetmen: Martin Brest

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Memoirs of a Geisha, 2005

10. Memoirs of a Geisha, 2005

IMDb: 7.3 

Özet: Sayuri, genç bir kızken zorlu bir süreç sonrası geisha okuluna kabul edilir ve burada güzellik, zarafet ve müzik konularında eğitim alır. Ancak, hayatı boyunca birçok zorlukla karşılaşır ve aşkı için mücadele eder.  

Oyuncular: Ziyi Zhang, Ken Watanabe, Michelle Yeoh 

Yönetmen: Rob Marshall

9. Les Misérables, 1998

9. Les Misérables, 1998

IMDb: 7.4 

Özet: Jean Valjean adlı bir mahkumun hapse düşmesinin ardından yeniden hayata tutunma mücadelesini ve Javert adlı bir polis müfettişinin onu yakalamak için yıllar boyu süren takibini anlatır.  

Oyuncular: Liam Neeson, Geoffrey Rush, Uma Thurman 

Yönetmen: Bille August

8. Legends of the Fall, 1994

8. Legends of the Fall, 1994

IMDb: 7.5 

Özet: Montana'daki izole bir çiftlikte yaşayan Ludlow ailesinin, çiftliğin yakın arkadaşı olan Susannah'ın gelişiyle hayatları tamamen değişir. Ailenin üç erkek kardeşi olan Alfred, Tristan ve Samuel arasında, Susannah'a olan aşklarının yanı sıra aile içindeki diğer sorunlar da ortaya çıkar. 

Oyuncular: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn 

Yönetmen: Edward Zwick

7. A Star Is Born, 2018

7. A Star Is Born, 2018

IMDb: 7.6 

Özet: Alkoliklikle mücadele eden ünlü bir müzisyen olan Jackson Maine, genç bir şarkıcı olan Ally ile tanışır. Ally, başarılı bir müzik kariyeri için mücadele ederken Jackson'ın içinde bulunduğu sorunlar onun hayatını zorlaştırır. İkili arasında romantik bir ilişki başlar ancak Jackson'ın sorunları ilişkilerini tehlikeye sokar. 

Oyuncular: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott 

Yönetmen: Bradley Cooper

6. Silver Linings Playbook, 2012

6. Silver Linings Playbook, 2012

IMDb: 7.7 

Özet: Pat, eşinden ayrılmış ve yaşadığı bipolar bozukluk nedeniyle hastaneye yatırılmıştır. Hastaneden çıktıktan sonra hayatına yeniden yön vermek ve eşini geri kazanmak için çaba gösterirken Tiffany adında gizemli bir kadınla tanışır.  

Oyuncular: Bradley Cooper, Jennifer Lawrance, Robert De Niro 

Yönetmen: David O. Russell

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kelebeğin Rüyası, 2013

5. Kelebeğin Rüyası, 2013

IMDb: 7.7 

Özet: İki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, yeni yeni modernleşen madenci kentinde memuriyet hayatlarını sürdürürken bir yandan da sanatla, edebiyatla ve en çok da şiirle iç içe yaşamaktadırlar. İki talihsiz şair aynı kadına aşık olur. İkilinin Meral’e olan aşkı zamanla üçünün hayatında büyük değişikliklere neden olur. 

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin 

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

4. Call Me by Your Name, 2017

4. Call Me by Your Name, 2017

IMDb: 7.8 

Özet: Elio ile ailesinin yazlık evinde kalan Amerikalı üniversite öğrencisi Oliver arasında romantik bir ilişki başlar. İkili, zamanla birbirlerine aşık olur ancak Elio'nun duyguları ve Oliver'ın geçici İtalya ziyareti nedeniyle ilişkileri karmaşık bir hal alır.  

Oyuncular: Timothee Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg 

Yönetmen: Luca Guadagnino

3. Groundhog Day, 1993

3. Groundhog Day, 1993

IMDb: 8.1 

Özet: Hava durumu spikeri Phil Connors, aynı günü tekrar tekrar yaşamak zorunda kalır. İlk başlarda bu durumdan hoşnut olmayan Phil, zamanla kendisini geliştirir ve hayatındaki hataları düzeltmek için fırsat bulur.  

Oyuncular: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott 

Yönetmen: Harold Ramis

2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004

2. Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004

IMDb: 8.3 

Özet: Joel Barish, eski sevgilisi Clementine ile yaşadıkları iki yıllık ilişkiye dair tüm anılarını gizemli tıbbi bir müdahale ile kafasından sildirir. Bunu öğrenen Joel aynı prosedürü kendi üzerinde uygulatmaya karar verir. Bütün anılarını sildirmek için derin uykuya yattığında gözlerinin önünden Clementine ile yaşadığı günler geçer. Joel aslında Clementine'i unutmak istemediğini anlar ve müdahaleyi durdurmak için çabalar. 

Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson 

Yönetmen: Michel Gondry

1. Forrest Gump, 1994

1. Forrest Gump, 1994

IMDb: 8.8 

Özet: Zeka düzeyi düşük ancak iyi kalpli biri olan Forrest Gump, yaşadığı çocukluğundan itibaren birçok zorlukla karşılaşır ve zamanla hayatında farklı insanlarla tanışır. Kendisi gibi saf bir kalbe sahip olan Jenny ile olan ilişkisi ise filmdeki en önemli hikayelerden biridir.  

Oyuncular: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise 

Yönetmen: Robert Zemeckis

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın