Görüş Bildir
Haberler
Bir Kızın Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın? İşte 10 Etkili Yol

Bir Kızın Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın? İşte 10 Etkili Yol

diazepam
12.12.2014 - 16:59 Son Güncelleme: 12.12.2014 - 17:01

Bugünkü konumuz oldukça sık merak edilen bir konu: Bir Kızın Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın?

Erkekler ne kadar basit yapılarsa kadınlar da o kadar karmaşık yapılardır. Bu nedenle bir erkeğin, bir kadının kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlaması hiç de kolay değildir. Kadınların verdiği işaretleri iyi okuyamazlar ve sıklıkla arkadaşça yapılan hareketleri yanlış yorumlarlar. İşte biz bunun önüne geçmek için sizlere ışık tutuyoruz. Gerek çevrenizde yeni tanıştığınız bir kız olsun veya hiç tanımadığınız birisi olsun 10 etkili yolu sizler için anlattık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kızlar hoşlandığı erkeğe dokunmak ister.

Bunu tabi ki 'sana dokunabilir miyim?' diyerek yapmazlar. Mazeret üretirler, saçlarınızı bahane ederler, dudağının kenarında bir şey kalmış derler, yaptığınız bir espriye gülerken sizi dürterler, vs. Bir kız size dokunuyorsa ilgisi olduğunu düşünebilirsiniz.

2. Kızlar hoşlandığı erkeğe yakın oturur.

Kalabalık bir grup arkadaşla bir yere gittiğinizde kızlardan biri size yakın oturma konusunda hafiften ısrarcıysa bir şeyler düşünmeniz yanlış olmaz.

3. Kızlar hoşlandığı erkeğe sımsıkı sarılır.

Oysa arkadaşlarına tek elle sarılıp sırtına bir iki pat yapmakla yetinirler. Hoşlandığı erkeği ise mümkün olduğunca sıkmak, kendine yakınlaştırmak ister.

4. Kızlar hoşlandıkları erkeklerin yanında bolca gülme eğilimindedir.

Ama ne olursa olsun, sakın çok espriliyim diye düşünmeyin bu onun sizden hoşlandığının bir işareti. Arkadaşı olsanız muhtemelen, 'bir daha sakın bunu yapma' diyeceklerdir.

5. Size zaman yaratır.

Eğer bir kız sizi görebilmek için zaman yaratıyorsa, tüm gününü sizinle geçirmekte bir sakınca görmüyorsa e artık bunu da anlayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatınızda birisi olup olmadığını öğrenmeye yönelik sorular sorar.

Belki fark etmezsiniz ama hoşlandığınız, görüştüğünüz biri, sevgiliniz olup olmadığını öğrenmek isteyecektir ve bunun için kaçamak sorular soracaktır. Mesela 'kız arkadaşın böyle şeyler giymiyor mu hiç?' buna örnek olabilir.

7. Söylediğiniz her şey ilginç gelecektir.

Doğayla, teknolojiyle, böceklerle, bilimle, sporla ilgili ne anlatırsanız anlatın eğer bir kadın sizden hoşlanıyorsa bunu ilginç bulacak ve dinleyecektir. Sizi arkadaş olarak görüyorsa 'senin muhabbetini s...yim' demesi olasıdır.

8. Mesajlarınıza uzun uzun cevaplar verir.

Sizden hoşlanan bir kız mesajlarınıza uzun cevaplar verecektir. Bugün ne yapıyorsun dediğiniz bir kız 'hiç' diye cevap veriyorsa pek fazla ümitlenmeyin derim ben. Sizden hoşlanan bir kız sizinle sohbeti mümkün olduğunca devam ettirmek isteyecektir.

9. Gözlerinizin içine bakar.

Sizden hoşlanan bir kız siz onunla konuşurken illaki gözlerinizin içine bakar. Eğer siz ona bir şey anlatırken önündeki keki yiyorsa, nasıl söyleyeyim siz kanka olmuşsunuz birader.

10. Yanınızda küfür eder.

Şaka tabi ki olmaz öyle şey, yanınızda küfür eden kızı alıp iki bira içerek Chelsea maçını izleyebileceğiniz bir yere gidin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
743
465
261
174
150
124
118