Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadınla Evlenmeden Önce, Onunla Mutlaka Seyahate Çıkmanız Gerektiğinin Kanıtı 5 Önemli Detay

Bir Kadınla Evlenmeden Önce, Onunla Mutlaka Seyahate Çıkmanız Gerektiğinin Kanıtı 5 Önemli Detay

cakyz
15.11.2014 - 10:26 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 14:01

Elbette seviyorsunuz karşınızdaki kadını. Fakat bilmediğiniz veya oldukça zorlu olan mekanlarda birlikte vakit geçirmişliğiniz var mı? En kötü hallerinizdeyken birbirinize katlanabiliyor musunuz?

Günümüzde evliliklerin en büyük problemi çok erken yapılmaları sanırım. Demek istediğim, çiftlerin birbirleriyle yeteri kadar zaman geçirmeden evlenmeleri değil, fakat birbirlerini yeteri kadar tanımadan evlenmeleri.

Çok ünlü bir laf vardır: 'Bir kişiyle seyahat edene kadar, o kişiye ait karakterin yalnızca yarısını tanıyabilirsiniz.' 

Bu söz gerçekten de doğrudur; bir insanla seyahate çıkana kadar, onun derinlerde saklanmış özelliklerini asla öğrenemezsiniz. Birlikte seyahate çıkma fikrini evlilik öncesi balayı gibi de düşünebilirsiniz ama mutlaka düşünmelisiniz. Çünkü bir kadınla seyahat etmeden asla evlenmemeniz gerektiğini gösteren bazı önemli detaylar bulunmakta. İşte onlardan bazıları;

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/never-ma...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seyahat etmek, genellikle kişinin en iyi ve en kötü yanlarının ortaya çıkmasını sağlar.

1. Seyahat etmek, genellikle kişinin en iyi ve en kötü yanlarının ortaya çıkmasını sağlar.

Bu durumun neden böyle olduğu konusunda net bir fikrim yok ama sanırım koruyucu meleklerimizi geride bırakıp, gerçek dünyaya adım atmamızla ilgili bir durum. Eğer seyahat sırasında birlikte olduğumuz kadın kendi egosuna odaklanıyor ve bize ilgi göstermiyorsa, belki de bu kişi bireyselliği daha çok seven birisidir ve evlilik hayatı ona göre değildir. Belki de!

Evde olduğumuz zamanlarda bize bir problem gibi görünmeyen şeyler, seyahat ettiğimiz dönemde çok büyük öneme sahip olabilirler. Bununla beraber, eğer gerçekten aşık olduğumuz bir insanla seyahat ediyorsak, yolculuk sırasında onu ne kadar sevdiğimizi hissedeceğimiz onlarca an olacaktır.

Eğer ilişkinizde sorunlar vasa, seyahat etmek sizi bu sorunları çözmeye zorlayabilir. Eğer partnerinizle evlenmeyi düşünüyorsanız, problemlerden kaçmayıp, onların üzerine giderseniz, ileride daha mutlu olacağınızı size garanti ederim.

2. Eğer bir kadınla evlenmeyi planlıyorsanız, o zaman o kadınla birlikte konfor alanınızı terkedebiliyor olmalısınız.

2. Eğer bir kadınla evlenmeyi planlıyorsanız, o zaman o kadınla birlikte konfor alanınızı terkedebiliyor olmalısınız.

Elbette karşınızdaki insan bir dönem boyunca rahatsızlık çekecek. Tabii siz de. Lüks bir seyahate çıksanız bile, yine de konfor alanınızı terketmiş olacaksınız ve bir süre düzensizlik ile yaşamak durumunda kalacaksınız. Çevredeki insanları tanımıyor olacaksınız ve bölgedeki yiyecekler size çok yabancı gelecek. Farklı bir kültürde nasıl davranılması gerektiğini öğreneceksiniz. Normal hayatta düşündüğünüz ve davradığınız standartlar, seyahat ederken değişmek zorunda kalacak.

Hayatı güzel yapan şey aslında budur; konfor alanınızdan çıkıp dünya görüşünüzü genişleterek dünyayı tanımak ve onu keşfetmek arzusu gerçekten paha biçilemez. Hayatınızı partnerinizle paylaşmaya karar veriyorsanız, mutlaka dünyayı keşfetme arzularınızın da karşılıklı olduğundan emin olun ki, ileride tüm bunları birlikte yapabilin.

3. Seyahat ederken, çiftler birbirlerini çok daha iyi tanıma şansına sahip olur.

3. Seyahat ederken, çiftler birbirlerini çok daha iyi tanıma şansına sahip olur.

Karşınızdaki insanı zaten çok iyi tanıdığınızı ve onun hakkında öğrenebileceğiniz yeni hiçbir şey olmadığını düşünebilirsiniz. Eğer durum böyleyse, sizi uyarmak zorundayım; evliliğiniz çok hoş bir şekilde ilerlemeyebilir ve bir noktada son bulabilir. Bunun sebebi, karşınızdaki kadının size tanıtacağı yeni hiçbir şeyi olmayışı değil, sizin onu sıkıcı bulmanız ve keşfedilecek bir özelliği olmadığına inanmanız.

Seyahat etmek, çiftleri düzenleri dışına çıkarır ve birbirlerine daha çok odaklanmalarını sağlar. Eğer birlikte birkaç ay seyahat ettikten sonra, eskiden olduğunuzdan daha mutlu bir şekilde evinize dönmüşseniz, işte o zaman bilirsiniz ki, partnerinizle her koşulda birlikte olabiliyorsunuz ve onunla hayat boyu yürümeye hazırsınız.

4. Seyahat ederken, evlenmeyi planladığınız kişinin baskı altında nasıl davradığını çok iyi gözlemleyebilirsiniz.

4. Seyahat ederken, evlenmeyi planladığınız kişinin baskı altında nasıl davradığını çok iyi gözlemleyebilirsiniz.

Partneriniz çantasına çorap koymayı unuttuğunda veya makyaj çantasını kaybettiğinde, uçağınız 4 saat gecikme yaşadığında veya havalandırması çalışmayan bir uçak ile seyahat ettiğinizde... Ve daha birçok stres yaratan koşulda, karşınızdaki insanın nasıl davrandığını görebileceksiniz seyahat ederken. Bazı kadınlar bu gibi durumlarda sakin ve soğukkanlı kalmayı başarabilir. Böylece, sorunları akıl yoluyla çözüme ulaştırmak adına atılacak mantıklı adımları arar.

Diğer kadınlar ise, beyninizi patlatana kadar durumdan şikayet edebilir. Seyahatin geri kalan kısmı sizin içim ölümcül bir hal alır ve 'nerden aklımıza geldi bu iş?' diye düşünmeye başlarsınız. İşte böyle bir kadınla evlendiğinizi düşünün. Nasıl hissediyorsunuz?

5. Seyahat etmek, evlenmeyi düşündüğünüz kadının ne denli bağımsız ve güçlü olabileceğini size gösterir.

5. Seyahat etmek, evlenmeyi düşündüğünüz kadının ne denli bağımsız ve güçlü olabileceğini size gösterir.

Bir kadınla seyahat etmek, onun kendine ait ve özgün bir karakteri olup olmadığını anlamanın en iyi yoludur. Elbette bazı erkekler kendilerine bağlı ve bireysel karar alamayan kadınlardan hoşlanır. Yine bu şekilde, bir erkeğe bağımlı hale gelmeyi seven kadınlar da vardır.

Fakat bu yazıyı okuyan çoğu erkeğin kafayı kırmamış olduklarını ve kendine has bir karakteri olan, güçlü bir kadını tercih edeceklerini varsayıyorum.

Eğer karşınızdaki kadını seviyorsanız, büyük ihtimalle onun bazı konularda ne denli güçlü olduğu hakkında bir fikre sahipsinizdir. Fakat düşünsenize, sevdiğiniz kadının sizi hiç bilmediğiniz şehirlerde veya ormanlarda yönlendirmesinden daha seksi bir şey olabilir mi? Eğer geleceğiniz için gerçekten aktif bir hayat planlıyorsanız, o zaman ciddi anlamda güçlü olan ve gerektiğinde sizi yönlendirmesini bilen bir kadına ihtiyacınız olacak.

Ve sevgili kadınlar... Elbette bu maddelerin her biri sizin için de geçerli. Birlikte seyahate çıkmadığınız bir erkekle sakın evlenmeyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
20
11
7
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fuat Mengi

türk kadınını tanımak için bunlara gerek yok, param bitti de :)

blackspongebob

kısaca; bizi gezdirin beyler

Alp Ertuğ

yalnız konuya beni gezdir diye giren bir kızla evlenilmeyeceğini anlamak için o kadar masrafa gerek yok

1Sosyolog

Ülkemiz de 'baba ben sevgilim ile seyahat edicem' diyen kızla, erkeğimiz zaten uzun bir ilişki düşünmez kandırmayalım kimseyi :) Bu kadar rahat olana bakışım... Devamını Gör