Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Bir Gittiler Gidiş O Gidiş! Bir Dönem Bizleri Ekrana Kilitleyip Bugünlerde Kayıp Olan 13 Kadın Başrol

Bir Gittiler Gidiş O Gidiş! Bir Dönem Bizleri Ekrana Kilitleyip Bugünlerde Kayıp Olan 13 Kadın Başrol

Bir dönem televizyon dizilerinin ve filmlerinin aranan güzel yüzleri zamanla ekranlardan kaybolmaya başlıyor bugüne kadar bir çok ismin kaybolduğu sektörde son dönemde kaybolanları sizler için araştırdık. İşte son dönemde ekrandan bir gidiş giden ve haber alınamayan güzel başrol oyuncuları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeynep Tokuş

Zeynep Tokuş

Kenan İmirzalıoğlu ile oynadığı 'Deli Yürek' dizisi sayesinde bir anda herkesin tanıdığı isimlerden biri olan Zeynep Tokuş, devamında sadece evliliğiyle bir dönem gündeme geldi. Oyunculuk alanında herhangi bir çalışması olmadı.

Yasemin Ergene

Yasemin Ergene

Bir zamanlar ''Aşk Oyunu'' ve ''Doktorlar' isimli diziyle ciddi derecede hayran kitlesi olan oyuncu, ünlü iş adamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra, sinema ve dizi sektörüne veda etti.

Gül Gölge

Gül Gölge

Çiçek Taksi dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu, ünlü televizyoncu, 2007 yılında Murat Saygı ile evlendikten sonra dizi ve sinema sektörüne uzunca bir süre ara verdi. En son sunucu olarak karşımıza çıkıyor olsa da, oyunculuk anlamında bir projede yer almıyor.

Janset

Janset

'Yarım Elma' ve 'Ayrılsak da Beraberiz' dizileriyle herkesin aradığı ve konuştuğu yıldız en son 2015 yılında bir sinema filminde rol aldı. 2009 yılına kadar sinema ve dizi sektöründe fırtınalar estirse de, artık o da sektörden uzak alan isimler arasında..

Banu Sağnak

Banu Sağnak

Herkes onu 2000'li yıllarda yayınlanan 'Ayrı Dünyalar' isimli dizi ile tanıdı. Daha sonra da birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu da uzun süredir dizilerden uzak duruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasemin Hadivent

Yasemin Hadivent

'Hayal ve Gerçek', 'Sevda Çiçeği' ve 'Arka Sıradakiler' dizilerinde rol alan güzel oyuncu da uzun süredir ekrandan ayrı duruyor.

Sinem Öztufan

Sinem Öztufan

'Böyle Mi Olacaktı' ve özellikle 'Unutulmaz' dizileri ile adından fazlasıyla söz ettiren oyuncu da, o dönemki popülerliğini koruyamayan isimler arasında.

Yeşim Büber

Yeşim Büber

'Kaybolan Yıllar'  ve 'Aynalı Tahir' dizilerinde başrolde yer alan Yeşim Büber de, uzun süredir sessiz kalan isimler arasında yer alıyor. O da diğer meslektaşları gibi sektörden giden ünlülerin başında yer alıyor.

Sanem Çelik

Sanem Çelik

'Kara Melek' dizisinde performansı ile En İyi Kadın Oyuncular arasına giren ve 'Aliye' ile zirveye çıkan güzel oyuncu da uzun süredir dizi sektöründe yer almıyor. Umarız yakın zamanda ekranlara geri döner.

Esin Moralıoğlu

Esin Moralıoğlu

Özcan Deniz ile başrol oynadığı 'Yalan' dizisindeki oyunculuğu ile adından söz ettiren Esin Moralıoğlu da, sektörü tamamen değiştirmiş gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berna Laçin

Berna Laçin

'Belalı Baldız' ve 'Evdeki 'Yabancı' dizilerinde rol alan oyuncu dönem dönem dizi sektöründe bulunsa da o da uzun süre ekranlardan uzak.

Nehir Erdoğan

Nehir Erdoğan

'Yabancı Damat', 'Koçum Benim' ve en son ekran ömrü kısa süren 'Reaksiyon' dizilerinde rol alan Nehir Erdoğan da sektörde bir süredir gözükmüyor.

Selin Demiratar

Selin Demiratar

'Acı Hayat' dizisinde herkesin tanıdığı isimler arasına giren oyuncu, en son 'Huzur Sokağı' dizisinde rol aldı. O da bir süredir ekranlardan uzak duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
737
255
194
104
94
93
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylak Adam

Listedekilerin çoğu rol yapmayı bilmedikleri için uzak durmaları iyi olmuş.

Deniz Aslan

Sence Nehir Erdoğan rol yapamıyor mu?

Ali Engin Biçer

Selin Demiratar acı hayatta o kadar ağladıki halen daha gözyaşı ekletiyor olabilir.

Ecem

yasemin ergene ona yazık oldu o tatlılıkla

semih bey

izleyici olarak bize yazık oldu, yoksa hatun özilhan'lara gelin gitti.