Görüş Bildir
Haberler
Bir Elmanın İki Yarısı; İkiz Alevleri

Bir Elmanın İki Yarısı; İkiz Alevleri

Belirli bir bilinç seviyesine geldiğinizde veya yaşamlarınızın birisinde daha yüksek bir frekansa ulaştığınız zaman, ruhunuz fiziksel bir beden olarak gelme amacıyla ikiye ayrılır. Bu da demek oluyor ki, dünyada sizden bir tane daha var. İkinizde aynı enerjiyi paylaşıyorsunuz. Bu diğer yarıya, İkiz Alevi deniyor, İngilizce ismi ile Twin Flame.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Klonunuz gibi ama daha fazlası.

Sizin fark edemediğiniz, yüzünüzün hatları, vücutlarınız, elleriniz, kulaklarınız, bir şekilde fiziksel olarak benzeme olasılığınız çok yüksek. Ama bunun dışında bütün her şeyiniz benziyor. Ona bakarken aynaya bakıyor gibi oluyorsunuz. Bunun ne kadar iyi olduğu tartışılır fakat onun diğer insanlardan farklı olduğunu da bilirsiniz.

Ruh eşleriyle karıştırmayın.

Farkı nedir? Ruh eşleri önceki hayatınızda karşılaştığınız insanlar olabilir. Evet, çoğuldur çünkü ruh eşi bilime göre bir tane olmaz. Ruh eşleri sevgiliniz, arkadaşınız, aile üyeniz olabilir. Sizi geliştirecek ve ruhunuza iyi gelecek insanlardır. Daha önce tanışmadığınıza emin olduğunuz ama sanki çok uzun yıllardır tanıyormuş gibi hissettiğiniz insanlar oldu mu? Eğer olduysa önceki hayatınızda karşılaşmış olma oranınız yüksek. 

İkiz Aleviniz'den tek bir tane vardır. Herkesin İkiz Alevi olmaz. Sadece beşinci boyutta belirli bilinç seviye veya yüksek frekansa ulaşan kişilerin vardır. Bazı efsaneler, insanların İkiz Alevleriyle bütün hayatlarında karşılaştıklarını öne sürerler.

Peki nasıl ayırt edilir?

Hani bir elmanın iki yarısı derler ya, işte o. İkiz Aleviniz tıpkı size benzer; yaptıkları, tarzları, sevdikleri, sevmedikleri, belki bazen görünüşü bile anımsatabilir. İkiz Alevinizle karşılaştığınız zaman sanki uzun zamandır bir şeyi özlüyormuşsunuz da, sonunda o şeyi bulmuş gibi hissedersiniz. Ruh eşlerinde olduğu gibi tanıdıklık hissedersiniz. Tıpkı kayıp bir yapboz parçası gibi, bulduğunuz zaman yapboz tamamlanır. Sanki üstünüzde mıknatıs takılı gibi, sürekli birbirinizi çekersiniz. Hayatınızın her anında karşınıza çıkması olasıdır.

 Eğer bu İkiz Alevler aşk yaşarsa, ilişkileri hiç olmadığı kadar yoğun duygular besler. İkiniz sadece birbirinizi tanımaz ayrıca zıt özellik ve kusurlarınızı da görürsünüz. Birbirinizin ne hissettiğini, ne düşündüğünü anlarsınız. Bazen sizin söyleyeceğiniz şeyi o söyler. Aynı düşünürsünüz. Ama kendi hayatınız da savaştığınız sorunlar yetmiyormuş gibi, diğer yarınızın sorunlarıyla da savaşmak zorunda kalırsınız. Bu ilişkilerin yürümeme olasılığı da vardır. Yeniden, başka birine aşık da olabilirsiniz. Bu tamamen ikizlerin kişiliklerine bağlıdır. İkiz Aleviniz size kötü davranan biri olabilir. Bu demek değildir ki, ikizimin yaptığı her şeye göz yummalıyım. Çünkü bu sizin hayatınız ve sizi mutsuz eden bir şeye yakın durmak anlamsızdır. Dışarı da binlerce insan var ve yeniden sevebilirsiniz. Kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Aranızda sonsuza kadar sürecek bir bağ vardır.

Romantik olarak ilgilenip, ilgilenmemeniz önemli değil, her zaman aranızda bir bağ hissedersiniz. Onu duygusal, zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak etkileyen her şey sizi de etkiler. Şöyle bir hikayeyle anlatılabilir;

İş yerinizdesiniz ve kolunuzda ani bir acı hissettiniz. Ne oluyor, yanlış bir hareket mi yaptım acaba diye düşünürken bir kaç saniye veya dakika içinde acı kaybolur. Öneme almazsınız ama biraz sonra ''ikizinizden'' bir arama gelir ve kolunu kırdığını söyler. Sizin az önce acıyı hissettiğiniz kolla aynı kol.

Ve ya hiç anlamsız bir mutsuzluk hissettiğiniz oldu mu? Ani bir ruh değişimi? İkizler burcu olmanızla alakalı ve ya ruh hallerinizle bağlı olabildiği kadar, İkiz Alevinizin mutsuzluğunu hissetmiş olma olasılığı da yüksektir. İkizinizle göz bağlantısı kurduğunuz an sanki kendinize bakıyormuş gibi hissedersiniz. Aranızda yanlış anlaşılma olma ihtimali neredeyse imkansızdır. Bakışmalarınızla birbirinize mesaj verebilirsiniz. Aşırı duygularınız olur. Negatif ve ya pozitif, birbirinize karşı abartılı hisleriniz ortaya çıkar. Ayrıca uzaklık kesinlikle aranızda ki telepatik bağlantıyı engellemez.

İkiz Aleviniz her cinsiyetten, ırktan, dinden ve dilden olabilir.

Ruhların ne cinsiyeti ne ırkı ne dini ne de dili vardır. Yani belirli bir kişilik düşünmek yanlış olur. Ama İkiz Alevleri birbirini tamamladığı için bunların da bir önemi yoktur. Her şekilde iletişim kurabilirler. Aralarında olan telepati asla sona ermez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkiz Alevinizi sevmek, kendinizi sevmekten geçer.

Gelinki, her şey gibi bu da ilk kendinizi sevmekten geçiyor. Ne kadar sevebildiniz kendinizi? İkiziniz tamamen size benzeyen, sizinle aynı fikirleri, zevkleri, bazen hataları paylaşır. Kendinin tıpatıp aynı olması bazı insanlara sıkıcı ve tahammül edilemez gelir. İkiz Alevinizi illa ki sevmek zorunda değilsiniz (fakat ikili arasında sevginin olmaması çok nadirdir.) İkiz Alevlerinizi hayatınıza almak zorunda da değilsiniz. Ama hissettikleriniz farklıdır. Hiç hissetmediğiniz, bazen anlamsız kalan, anlatmaya kelime bulunamayan duygulardır. Nasıl hissettiğinizi anlatmaya çalıştığınız zaman, deli gözüyle bakılabilirsiniz. Bahsettiğim gibi, ne her insanın İkiz Alevi vardır, ne de bununla ilgili göz önünde bulundurulacak bir kanıt. Sadece duygulardır. Anlamlandırmaya çalıştığınız hisler.

Doğru zamanlama her şeydir.

İyi tarafı ise İkiz Aleviniz varsa eğer, onu bulmak için çaba harcamanıza gerek yok. Hayat bir şekilde karşınıza çıkaracaktır. İsteseniz de, istemeseniz de, inansanız da, inanmasanız da, o sizin bir parçanız ve evren birbirinizi fark etmeniz için küçük tesadüfler oluşturacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
29
12
7
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın