Görüş Bildir
Haberler
Bir Arabada Aradığın Özelliklere Göre Sen Hangi Tip Sürücüsün?

Bir Arabada Aradığın Özelliklere Göre Sen Hangi Tip Sürücüsün?

BMW Türkiye
14.11.2019 - 19:03

Testi çöz ve nasıl bir sürücü olduğunu öğren!

1. Önce seni biraz tanıyalım hadi! Cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Şimdi de bir arabada aradığın özelliklere geçelim o zaman! Önce dış görünüşten başlayalım, senin araban nasıl görünmeli?

4. Tasarımdan devam edelim. Arabanda panoramik cam tavan olsun ister miydin?

4. Tasarımdan devam edelim. Arabanda panoramik cam tavan olsun ister miydin?

5. Peki bunlardan sadece birini seçecek olsan bu hangisi olurdu?

6. Yine sadece birini seçme hakkın var, hangisi?

7. Son soruyu da çöz ve sonucu görelim. Senin için bir arabayı araba yapan şey nedir?

Füturistik Sürücü!

Senin bir arabadan en büyük beklentin günümüzün son teknolojisini hatta geleceğin teknolojisini bile barındırması. Çünkü gelişim seni etkiliyor, sen bir teknoloji çılgınısın. Meraklısın, araştırmayı seviyorsun, gelişime ve değişime açıksın. Teknolojiyle entegre olmamış hiçbir şeyi barındırmıyorsun hayatında. Yoğunsun, boşa vakit harcamak istemiyorsun asla. Araba sürerken radyo değiştirmekle uğraşmak gereksiz geliyor sana çünkü minicik bir el hareketinle dokunmadan değişmelidir radyo. Senin gibi teknoloji meraklılarını çok sevindirecek bir haberimiz var: Geleceğin teknolojisiyle üretilen BMW 1 Yeni Serisi çıktı!

Hemen tıkla ve teknolojinin son harikasını incele!

Konforuna Düşkün Sürücü!

Senin bir arabadan en büyük beklentin konfor! Araban senin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmeli. Çünkü sen kendini seviyorsun. Arabayı kullanırken seni yormamalı örneğin araban. Vites geçişleri asla hissedilmemeli. Geniş iç hacmi ve kullanışlı tasarımıyla sürüş sırasında ihtiyacın olabilecek her şey elinin altında olmalı. Senin gibi konforundan ödün vermeyenleri çok mutlu edecek bir haberimiz var: Geleceğin teknolojisiyle üretilen BMW 1 Yeni Serisi çıktı!

Hemen tıkla ve teknolojinin son harikasını incele!

Maceracı Sürücü!

Senin bir arabadan en büyük beklentin onu kullanırken yeni bir maceraya adım atıyormuşçasına adrenalinini yükseltmesi. Maceraperest bir ruha sahip olduğun için hayatının her anında heyecanı yaşamak istiyorsun. The 1 tam da senin gibi bir ruha sahip insanlar için tasarlandı! Geleceğin teknolojisiyle üretilen BMW 1 Yeni Serisi çıktı!

Hemen tıkla ve teknolojinin son harikasını incele!

Yeni Bir Heyecan, Yeni Bir Yol Arkadaşı!