Görüş Bildir
Haberler
Binali Yıldırım'ın 'Şaşırtma Yapmak İstedim' Açıklamasına Dündar'dan Cevap: 'Niyeti Ortaya Çıktı'

etiket Binali Yıldırım'ın 'Şaşırtma Yapmak İstedim' Açıklamasına Dündar'dan Cevap: 'Niyeti Ortaya Çıktı'

Batuhan
13.06.2019 - 09:36

AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali YıldırımATV'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu ile yapılacak ortak yayınla ilgili konuşan Yıldırım, her adaya 15 soru sorulacağını ve 3'er dakika süre verileceğini belirtti. Yıldırım ayrıca ortak yayın için neden Uğur Dündar'ın ismini verdiğini de açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Şaşırtma yapmak istedim"

"Şaşırtma yapmak istedim"

Ortak yayınla ilgili sorulan soruya cevap veren Binali Yıldırım, 'İki sebepten dolayı Uğur Dündar'ı teklif ettim. Yandaş televizyonda yaparlar kendin çal kendin oyna yaparlar dediler. Burada bir şaşırtma yapmak istedim. Açık taraf olan biri. Benim için hiç mahzuru yok. Yeter ki bahaneleri kalmasın. Niye vazgeçtiğini anlayabilmiş değiliz. Sen soru soracaksın biz cevap vereceğiz, adaylar demokrasi bundan nasıl zarar görecekler dedim. Ben de tam onun için Dündar ismini telaffuz ettim. Niye? Bir kutuplaşmadır gidiyor. böyle mi kardeşim, madem ki bu kutuplaşmayı yumuşatacak bir süreç için Uğur Dündar bu işi üstlensin. Bu şekilde bir iletişim kurulsun. Bu fırsatı değerlendirebilirdi. Ancak büyük bir ihtimalle CHP'nin telkiniyle bu yayını yapmaktan vazgeçti. Kendisinin açıklamaları ne kadar kabul gördü ikna edici oldu bilemem. Ben ikna olmadım.' ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın bu açıklaması sonrası Dündar'da cevap geldi: "Niyeti ortaya çıktı"

Yıldırım'ın bu açıklaması sonrası Dündar'da cevap geldi: "Niyeti ortaya çıktı"

Neler yaşanmıştı?

Dündar kendisine gelen teklifi 'evrensel yayıncılık ilkeleri gereği' diyerek reddetmişti

İki parti daha sonra moderatörün İsmail Küçükkaya olduğunu açıklamıştı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
503
136
26
15
9
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sakirecayyok

Gerçeklerin ortaya çıkması gibi kötü huyları vardır. Yılların tecrübesi Uğur Bey temkinli yaklaşıp tecrübesini gösterdi ve haklı çıktı. İsmail ise balıklama ... Devamını Gör

hankrtpe

Yanlış anlaşılmasın buradaki alkış @by değil uğur Dündar'a ait

mak

cinali