Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltın Hangi Evcil Hayvan Gibi Çalışıyor?

etiket Bilinçaltın Hangi Evcil Hayvan Gibi Çalışıyor?

Hepimizin içinde keşfedilmeyi bekleyen bir yan vardır. Bakalım senin bu tarafın hangi evcil hayvana benziyor?

Hazırsan seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Görsele baktığında dikkatini çeken ilk hayvan hangisi oldu?

1. Haydi başlayalım. Görsele baktığında dikkatini çeken ilk hayvan hangisi oldu?

2. Hangi tweeti daha komik/eğlenceli buldun?

3. En çok ihtiyaç duyduğun duyguyu da söyle bakalım!

4. Şu görsele on saniye bak ve görselin sende hangi duyguyu uyandırdığını söyle!

5. Bu görsele de bir süre bak ve söyle. En çok hangi renk veya renk tonu hoşuna gitti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi senin yaşam felsefen?

6. Hangisi senin yaşam felsefen?

7. 'Dostluk' kavramını bu kelimelerden hangisiyle tanımlardın?

8. Son soruya geldik! 1'den 100'e kadar bir sayı tut. Bu sayı hangi aralıkta yer alıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Köpek!

Köpek!

İnsanlara ve topluma son derece ilgili, sıcakkanlı ve açık birisin. Öğrenmeyi ve araştırmayı seviyorsun çünkü kendini hiçbir şey ile sınırlamak istemiyorsun. Bu yüzden daima yeni cevaplar peşindesin. Aynı anda pek çok şeye ilgi duyabiliyor, hepsini aynı anda yapmaya çalışıyorsun. İnsanlar kadar hayvanları da çok seviyor ve anlamaya çalışıyorsun; hatta öyle ki yeri geldiğinde bir insandan çok bir kedi veya köpekle hatta kuşla daha iyi anlaşabiliyorsun. Kendine güvenin tam ancak her an her şeye şüphe ile cevap aradığından hayata ve insanlara güvenin pek yok diyebiliriz! İnsanlarla kaynaşmakta, sosyalleşmekte hiçbir sıkıntın yok, hatta çevrende pek çok arkadaşın bile var; ancak senin gerçekten önemsediğin kişi sayısı yok denecek kadar az. Bunun sebebi ise senin kimseye kendini kolay kolay açmaman, içinde yer alan 'gerçek sen'i kolay kolay kimseye göstermiyorsun. Kısacası, birinin hayatında yer alabilmesi için önce hayat enerjisinin seninkine ayak uydurabilmesi, sonra da güvenini kazanabilmesi gerekiyor!

Kuş!

Kuş!

Sen gerçekten hiç de hafife alınmaması gereken birisin! Sendeki zeka ve hırs sanıyoruz kimsede kolay kolay bulunmaz. Herkesle iyi geçiniyor, kimseyle arana ciddi bir mesafe koymuyor gibisin ama aslında senin için yakınım diyebileceğin insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İnsanların senin hakkında boş yorumlar yapmalarına sesini çıkarmıyor bunun yerine onları haksız çıkaracak bir eylemde bulunuyorsun ve bundan da inanılmaz bir keyif alıyorsun. Hedeflerine ise sessiz ve emin adımlarla ilerliyorsun, öyle ki sen onu elde edene kadar kimse o şeyi istediğinin farkına bile varamıyor!

Kedi!

Kedi!

Sen resmen bu dünyaya iletişim kurmak ve insanları anlamak için gelmişsin! Oldukça sosyal ve çevresi kalabalık birisin ama esas kendine özgü olan özelliğin; çevrendeki herkesi istisnasız bir şekilde bireysel olarak değerlendirip, anlamaya çalışman! Her insanın kendine özgü olduğuna ve ona göre değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorsun. Bu derece anlayışlı, ön yargısız ve uysal biri olduğun içinse gerek iş gerekse de arkadaş ortamında oldukça seviliyorsun. En büyük zaafın ise aile ve çocuklar. Aile kavramı senin için çok değerli ve çocuklar sana göre hayatın en özel varlıkları. Çocuklarla hem çok iyi anlaşıyor hem de onların hayal güçlerine, hayata karşı enerjilerine hayranlık duyuyorsun. Son olarak, bir şeyleri planlamada ve organize etmede üstüne yok!

Kaplumbağa!

Kaplumbağa!

Sen gözü kara ve çevresine karşı biraz mesafeli birisin. Soğuk ve ürkütücü bir yanın var ama aslında bu senin kendini koruma yöntemin. Çünkü bir insana en büyük zararın yine bir insandan geleceğinin farkındasın. Hayatının her döneminde bir şeyler için kaygılanıp, endişeye kapılmış gibisin. Belki de biraz da bu yüzden kendini insanlardan geri çekmeye çalışıp, soğuk görünüyorsundur. Ancak bu tavırlar seni zamanla ayakları yere sağlam basan ve kendini oldukça iyi ifade edebilen biri haline getirmiş. Soğuk görünebilirsin ama aslında içinde büyümeyen, sevgi dolu bir çocuk var sanki! Aynı zamanda da oldukça yaratıcısın bu da seni sürprizlerle dolu biri yapıyor!

Balık!

Balık!

Senin en büyük özelliğin bir bakışta olayları anlamak ve görünmeyeni görerek çözümler üretebilmek. Oldukça zeki birisin. Sanki dünyaya gelirken yüksek zeka ve kavrama yetenekleriyle ödüllendirilmiş gibisin. İnsanların bir hareketinden esas amacını anlayabiliyor, bir sözüyle kişiliği hakkında çıkarımlarda bulunabiliyorsun. Bu da seni ne yazık ki insanlardan uzaklaştırıp, yalnızlığı seven biri haline getirmiş. Çünkü insanların ikiyüzlülüğüne katlanmak yerine yapayalnız kalırım daha iyi diyorsun. Sevdiklerin ise senin için çok kıymetli, onları üzen ya da zarar verecek olan birine hayatın pahasına bir kartal gibi saldırıyorsun. Özetle sen, yalnızlığı tercih eden ama yakın gördüğün birkaç kişiye karşı fazla korumacı ve zekasıyla hayranlık uyandıran birisin!

Hamster!

Hamster!

Sınır tanımayan ve uçlarda yaşamayı seven bir insansın. Kafana koyduğunu yapmak için elinden geleni yapacak hırs ve gücü tüm hücrelerinde hissediyorsun. Öyle ki isteklerine ulaşacağın yolda her şeyi yıkıp geçebilirsin. Aynı zamanda çok güçlü ve çekici bir auran var. Bir ortama girdiğinde. duruşunla, hareketlerinle anında dikkatleri üzerine çekiyorsun. İnsanlarla iletişim kurma konusundaysa doğuştan gelen bir yeteneğe sahipsin. Özetle sen; dokunanı yakabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
250
132
39
23
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

evet evet köpek çok severim

Kübra Oruc

Tam beni tarif ediyorsun bayılıyorum sana Onedio :) Sonuç: KÖPEK tabiki

Ayça Karaca

aynen ben de köpek ve beni anlattı.

Seyit Ali

Bilinçaltı ikizim kediymiş.... Canım süt ve rahat bir yatak istedi.