Görüş Bildir
Haberler
ABD Başkan Yardımcısı Pence ve Dışişleri Bakanı Pompeo Türkiye'ye Geliyor

ABD Başkan Yardımcısı Pence ve Dışişleri Bakanı Pompeo Türkiye'ye Geliyor

Batuhan
15.10.2019 - 23:19

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye'ye geleceği açıklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı konuşmada, Pence ve Pompeo'nun Suriye konusunu görüşmek için Türkiye'ye ziyarette bulunacağını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı konuşmada, Pence ve Pompeo'nun Suriye konusunu görüşmek için Türkiye'ye ziyarette bulunacağını açıkladı.

Amerikan askerlerinin Orta Doğu'da 'polislik' yaptığını ve artık eve geri dönmelerini istediğini vurgulayan Trump, 'Türkiye'ye ve başkalarına karşı sert davranacağız. Barış ve güvenliği sürdürmeliler. Ne olacağını göreceğiz. (Pence ve Pompeo'nun yer aldığı) Heyet ateşkes talep edecek. (Türkiye'ye) Tahmin edebileceğiniz en sert yaptırımları uyguladık.' ifadelerini kullandı.

Mike Pence'in basın ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Pence'in, 17 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceği bildirildi.

Açıklamaya göre ABD heyetinde Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey de olacak.

"Michael Pence büyük sefere hazırlanıyor"

"Michael Pence büyük sefere hazırlanıyor"

ABD Başkanı Donald Trump, Yardımcısı Michael Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun Türkiye’ye giderek Suriye’nin kuzeydoğusundaki durumu görüşeceğini belirtti. Trump, basın toplantısında, “Michael (Pence) büyük sefere hazırlanıyor, yarın gidecek. Heyetimiz gidiyor. Heyete Michael (Pence) ve Dışişleri Bakanı Pompeo başkanlık edecek” dedi.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
9
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yaptırımları iletmek için Türkiyeye gelecek öyle mi ??? Garip. tayip senin yüzünden ülkecek uçuruma yuvarlanıyoruz, umarım Türkiye sana rağmen düzlüğe çıkar.

Pasif Kullanıcı

Peki o corclar niye orada ??? tayip yüzünden orada, tayipin aptal politikaları yüzünden orada, pkk terörü bu ülkede bitme noktasına gelmişti tayipten önce bu... Devamını Gör

Aslan Atasoy

Bir orta yol bulunmalı artık.Sadece Suriye meselesi değil özellikle son 5-6 yıldır tüm dünyadan giderek izole oluyoruz.Kuzey Kore olacağız sonunda diye endiş... Devamını Gör

Ersen Eroğlu

Kuzey Kore gibi olacağız deyip durmayın. Adamların hiçbir şekilde dışa bağımlılığı yok, kimse onlara yaptırım yapamaz kimse kafa tutamaz biz ise tam tersi bi... Devamını Gör

Viyol10sel

Tayyibe abd'ye ve israil'e daha çok kin nefret besle, daha çok tehdit et, ortamı iyice ger diyecekler başka ne diyecekler. Adama boş yere sahte diploma hazır... Devamını Gör