Görüş Bildir
Haberler
Bergen Filminin Yıldızı Farah Zeynep Abdullah: ''Bergen’i Canlandırıyorsam Bergen’e Benzeyeceğim!''

Bergen Filminin Yıldızı Farah Zeynep Abdullah: ''Bergen’i Canlandırıyorsam Bergen’e Benzeyeceğim!''

Farah Zeynep Abdullah, son dönemin en başarılı kadın oyunları arasında en üst sıralarda yer alıyor. Herkesi kendine hayran bırakan oyunculuk performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Abdullah, güzelliğiyle de çok konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Bergen filminin başrolü olan genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah, 'Yasemin Şefik +1' adlı podcast programına konuk oldu. Film hakkında açıklamalar yaptı. İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acıların Kadını lakabıyla anılan Bergen'in zorlu ve acı dolu hayatı film oldu. 'Bergen' filminde başrol olarak ise Farah Zeynep Abdullah yer aldı. Milyonların içini acıtan hikayede Bergen'i canlandıran oyuncu, izleyenlerden tam puan aldı. Farah Zeynep Abdullah, Bergen'e benzerliğiyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi olmuştu. Programa konuk olan güzel oyuncui film hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

''Bergen’i Canlandırıyorsam Bergen’e Benzeyeceğim.''

''Bergen’i Canlandırıyorsam Bergen’e Benzeyeceğim.''

Farah Zeynep Abdullah, vizyona girmesiyle birlikte birçok filmin vizyon tarihini erteleten 'Bergen' filmi ile ilgili konuştu. Zeynep Abdullah, 'Bu film tam olarak bir yapım tasarım harikası. Sadece benim oynamam değil, tüm ekibin birleştiği an... Tabii ki ‘Bergen’ filminde Bergen’i canlandırıyorsam Bergen’e benzeyeceğim. Makyajından, açısına kadar her şeyi içeren bir konu...' ifadelerini kulandı.

"Ben Çok Ciddi Şeyler de Anlatıyorum...''

"Ben Çok Ciddi Şeyler de Anlatıyorum...''

Twitter hesabını oldukça aktif kullanan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, 'Ben çok ciddi şeyler de anlatıyorum ama bazen tamamen öylesine tweet’ler paylaşıyorum.' dedi.

Toplamda 2 Milyon 644 Bin 300 İzlenme!

Toplamda 2 Milyon 644 Bin 300 İzlenme!

İlk hafta sonunda 718 bin 43 kişinin seyrettiği Bergen filmi, ikinci hafta sonunda ise 981 bin 187 seyirciyi seyirci tarafından izlendi.  Bergen, “ikinci hafta sonunda tüm zamanların en çok izlenen filmleri” sıralamasında 39’uncu sıraya yerleşti.

“Bergen” toplamda 2 milyon 644 bin 300 seyirci rakamına ulaştı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın