Görüş Bildir
Haberler
Beren Saat, Serpil Doğulu'nun Doğum Gününü Kutladı!

Beren Saat, Serpil Doğulu'nun Doğum Gününü Kutladı!

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Bihter' karakteriyle hafızalara kazınan Beren Saat,  2014 yılında şarkıcı Kenan Doğulu ile hayatlarını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik yaşayan ünlü çift geçtiğimiz haftalarda Ozan Doğulu'nun doğum günü partisine katılmıştı. Gecede giydiği transparan kıyafet ile magazin gündemine bomba gibi düşen Beren Saat, son paylaşımında kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun yeni yaşını kutladı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi gören 'Atiye' adlı internet dizisinde izleyici karşısına çıkan Beren Saat, magazin gündeminde yer alıyor.  Şarkı eşiyle mutlu bir evlilik yaşayan güzel oyuncu Beren Saat kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun yeni yaşını kutladı.

"Doğum Günün Kutlu Olsun"

"Doğum Günün Kutlu Olsun"

Şarkıcı Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu ile bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Beren Saat, paylaşımına; 'Doğum günün kutlu olsun' notunu düştü.

"Beren, Çok Şeker Biri...''

"Beren, Çok Şeker Biri...''

Bir dönem Serpil Doğulu'nun gelini Beren Saat ile aralarının açık olduğu öne sürülmüştü. 2017 yılında iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Doğulu, 'Beren, çok şeker biri. Ne kadar iyi olduğunu bilemezsiniz. Ayrıca çok da iyi bir gelin. Aramızda asla öyle sorunlar yok' açıklamasını yapmıştı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın