Görüş Bildir
Haberler
Ben Stiller, 8.5 Metrelik Selfie Çubuğu ile Guinness Rekoru Kırdı

Ben Stiller, 8.5 Metrelik Selfie Çubuğu ile Guinness Rekoru Kırdı

Oyuncu Ben Stiller, Zoolander 2 filminin Londra'daki gösteriminde 8.5 metrelik dünyanın en büyük selfie çubuğu ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Guinness'den bir temsilcinin de hazır bulunduğu çekim de, rekor tescillenmiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zoolander 2 filminin Londra'daki prömiyeri yeni bir dünya rekoruna sahne oldu. Filmin oyuncularından Ben Stiller, 8.5 metrelik selfie çubuğu ile fotoğraf çekerek Guinness Rekorlar Kitabı'na ilginç bir rekorla imza atmış oldu.

Rüzgarlı havanın selfie çekimi sırasında ünlü oyuncuyu fazlasıyla zorlaması üzerine Stiller, twitter hesabından 'bu gördüğümden çok daha zordu' paylaşımında bulundu.

Selfie çekiminde film oyuncularından Kristen Wiig, Will Ferrel, Owen Wilson,Penelope Cruz, Christine Taylor ve yazar Justin Theroux da yer aldı. Ayrıca 'Star Wars' filminden Oscar Isaac ve Adam Driver da yardım edenler arasındaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zoolander 2 filmi Türkiye'de 15 Nisan 2016'da seyirciyle buluşacak.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
15
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

evet dünya barışına yaptığı katkıdan dolayı kendilerini tebrik ediyorum..yatıp kalkıp böye bişeyin olmasını bekliyordum..bravo mataf bi iş başardınız