Görüş Bildir
Haberler
Bella Thorne Sevgilisi Benjamin Mascolo ile Çırılçıplak Pozunu Paylaştı!

Bella Thorne Sevgilisi Benjamin Mascolo ile Çırılçıplak Pozunu Paylaştı!

Yetişkin film yönetmeni Bella Thorne, en son yaptığı küvet paylaşımı ile olay olmuştu. ABD'li oyuncu ve yönetmen şimdi de erkek arkadaşı Benjamin Mascolo ile çıplak pozlarını paylaştı. Thorne'un paylaşımı sosyal medyada olay oldu. İşte o paylaşım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Disney yapımlarında rol alarak şöhretle erken yaşlarda tanışan Bella Thorne, magazin dünyasındaki çocuk yıldız imajını silmek için elinden geleni yapıyor. 23 yaşındaki yıldız, cüretkar pozlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. 2019 yılında panseksüel olduğunu açıklayan Bella Thorne, sevgilisi Benjamin Mascolo ile çırılçıplak pozunu paylaştı.

Bir dönem cinsel içerikli film çekimi için yönetmen koltuğuna oturan ve performansından ötürü Vizyon Ödülü'ne layık görülen Bella Thorne, geçmiş yıllarda çok eşli bir ilişki yaşamıştı.

Şimdilerde Benjamin Mascolo ile uzun soluklu bir ilişki yaşayan Thorne, aşk pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bella Thorne, telefonunu ele geçireceğini söyleyen hacker'lara tepki olarak, Twitter üzerinden çıplak fotoğraflarını paylaşmış, görenleri şaşkına çevirmişti.

İşte sevgilisiyle verdiği çırılçıplak poz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ejechan

Bu mu şimdi çıplak poz yazıp hayalkırıklığına uğrayanlar olur şimdi

orhan boy

Bu mu şimdi çıplak poz???

verita

Bu kız niye böyle ya. Disney geçmişi olanların bu tarz dikkat çekme amaçlı salak saçma olaylarından bay geldi.