Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Yaşaman Gereken Avrupa Şehrini Söylüyoruz!

etiket Beğenilerine Göre Yaşaman Gereken Avrupa Şehrini Söylüyoruz!

Bu testimizde beğenilerine göre yaşaman gereken söylüyoruz! 

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir yabancı dizi seç!

2. Şimdi de yabancı bir film!

3. Bu sosyal medya platformlarından hangisi?

4. Favorin bu komedyenlerden hangisi?

5. Hangisi daha güzel?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi erkek daha yakışıklı?

7. Bir kadın kombini seç!

8. Bir tane de erkek kombini seç!

9. Kendine şu altı seçenek içinden güzel bir akşam yemeği seç.

10. Son olarak, aynı ruha sahip olduğunu düşündüğün hayvanı seç de sonucu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Roma!

Beğenilerine göre yaşaman gereken Avrupa şehri: Roma! Senin için hayatta en önemli şeylerden biri sevdiklerinin yanında olması. Güzel yemekler, kocaman sofralar, neşeli sohbetler, sen gerçek bir aile ortamına aitsin. İşte bu aile ortamını bulacağın şehir Roma! Tarihi eserleri, neşeli insanları ve muhteşem iklimiyle bu atmosferi bulacağın şehir Roma! Biz yine de çok beklemeden Roma'yı ziyaret et de istediğin 'biz kocaman bir aileyiz' havasını bir an önce solu diyoruz.

Londra!

Londra!

Beğenilerine göre yaşaman gereken Avrupa şehri: LondraSen insanları mıknatıs gibi çeken karizmatik bir kişiliğe sahipsin! Başarı, kariyer ve zenginlik senin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Güzel bir ev, iyi bir araba, havalı kıyafetler, kabarık bir banka cüzdanı senin olmazsa olmazlarından. Bununla beraber hayatın tadını çıkarmayı da son derece iyi biliyorsun. Lüks restaurantlarda akşam yemekleri, ardından kaliteli mekanlarda vakit geçirmek bir şeyler içmek senin hayatını gösterişli kılıyor. İnsanlar bazen seni mesafeli bulsa da inan bu seni daha da karizmatik ve havalı yapıyor Londralı!

Paris!

Paris!

Beğenilerine göre yaşaman gereken Avrupa şehri: Paris! Öncelikle şunu söylemek lazım: Sen aşk için doğmuşsun! Ama seni çok heyecanladıran şeylerden sıkılabiliyorsun da. Gizli bir romantiksin, sevimlisin ama biraz çılgınsın da. Paris senin fıtratına birebir uygun bir şehir. Hem kariyerini inşa edebileceğin hem mutlu olabileceğin aşkın başkenti! Hayallerinin gerçeğe dönüştüğü yer. Hala görmediysen lütfen geç kalma.

Berlin!

Berlin!

Beğenilerine göre yaşaman gereken Avrupa şehri: Berlin! Senin ruhun Avrupa'nın en genç ve en dinamik başkentine ait! Tıpkı Berlin gibi sen de sürekli canlı ve her zaman enerji dolusun ve günün 24 saati yaşıyorsun. Berlin sürekli partilere katılıp, sabahlara kadar çılgınca dans edip eğleneceğin bir kent olmasının yanı sıra, zeki ve eğitimli kişiliğine ekonomik olarak da en iyi cevap verebilecek Avrupa başkenti. Kısacası sen gerçek bir Berlinersin, yani, gerçek bir Berlinli!

Barselona!

Barselona!

Beğenilerine göre yaşaman gereken Avrupa şehri: Barselona! Sen rahat bir insansın. Kafan çok temiz. Ufak tefek sorunları kafaya takmıyorsun çünkü şu hayatta mesele yapılması gereken gerçekten büyük problemler var. Kuantum verilerin oldukça güçlü. Bu da senin kariyer basamaklarını rahatça tırmanmana yardımcı oluyor. Kalabalıklardan rahatsız olsan da kalabalık arasında kaybolmayı seviyorsun. Hayatı seviyorsun, eğlenceyi de. İstikametin doğruca Barselona olmalı!

Stockholm!

Stockholm!

Beğenilerine göre yaşaman gereken Avrupa şehri: Stockholm! Sen sessiz, sakin, kavga gürültüden uzak bir insansın. İnsanlara karşı setler örmüşsün. Bu dünyada insanlardan büyük kötülükler görebileceğini biliyorsun. Fakat sana yaklaşabilen insanlar senin içinde bir melek yattığını da biliyor. Sen yaşamında sabırlı olduktan sonra istediğin her türlü başarıyı yakalayabilirsin. Stockholm şehri senin için biçilmiş kaftan. Sessiz sakin ve dünyaya her an açılmaya müsait. Fırsatın olursa bu şehir seni kucaklarını açmış bekliyor..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
386
208
80
63
20
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Stockholm! Sen sessiz, sakin, kavga gürültüden uzak bir insansın. İnsanlara karşı setler örmüşsün. Bu dünyada insanlardan büyük kötülükler görebileceğini bi... Devamını Gör

Ulan Londra sen mi büyüksün ben mi. Bekle geliyorum.

Kzlt

Yemişim paris'ini, yaşamak değil de, geliyorum izlanda...