Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yabancı Dizilere Göre Psikolojini Yorumluyoruz!

Beğendiğin Yabancı Dizilere Göre Psikolojini Yorumluyoruz!

10 soruda toplam 60 yabancı diziden oluşan bir test hazırladık. Verdiğin cevaplara göre senin psikolojini yorumlayacağız!

Hazırsan başlayalım! 🎬😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok güçlü olduğunu düşünüyorsun!

Kendine çok güveniyorsun ve psikolojik olarak hiçbir problemin olmadığını, hatta belki de böyle şeyleri yalnızca 'güçsüz' insanların yaşayacağını düşünüyorsun. Sana bir haberimiz var: duygusal, toplumsal konularda hiç endişe hissetmemek de en az aşırı endişe hissetmek kadar sağlıksız bir durum. Yani kendine çok güveniyor ve kendini beğeniyor olabilirsin fakat bu aşırı öz güven de aslında bir savunma mekanizması. Kendini dış dünyadan böyle koruyor, bir yandan da kendini sorun olmadığı ve iyi olduğun konusunda kandırıyorsun. Bir şeylerin farkına varman gerek diye düşünüyoruz... Dost acı söylermiş.

Psikolojini denge altında tutmayı çok iyi başarıyorsun!

Ne diyelim, sana özenmiyor değiliz! Çok az insan senin başardığını başarabilir. Çünkü sen toplum tarafından 'normal' ve 'doğru' sayılır bir psikolojiye sahipsin. Sorunların hayatını mahvetmesine izin vermiyor, duyguların seni güvenli seviyede etkilemesine olanak sağlıyor ve toparlıyorsun. Bu güvenli seviye ise toplumun zihnin üzerinde kurduğu minimum baskıdan ibaret. Eğer bunun nedeni hayattan iyi dersler çıkarmış ve kendini eğitmiş olmansa harika! Fakat değilse, o zaman çok da derin düşüncelere dalmayan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü kabul edelim ki, derinlerde dolanan kimse bu kadar sağlıklı bir psikolojiye sahip olamaz diye düşünüyoruz.

Çok ama çok düşünüyorsun!

Kafan o kadar karışık ki... Dünyaya karşı bakış açın henüz netleşmemiş, bu durum da senin içsel karmaşalar yaşamana neden oluyor. Bir gün seni mutlu eden şey diğer gün rahatsız hissetmene neden oluyor. Bir gün hoşuna giden ortama ertesi gün adım bile atmak istemiyorsun. Bu durum kontrol altında tutulduğunda çok normal aslında. Hepimiz kendimizi tanımaya çalışırken böyle şeyler yaşarız fakat sen biraz bu durumun kontrolünü kaybetmiş gibisin. Kimi zaman bu durum için kendini suçlarken, kimi zamansa bunlar hiç umurunda değilmiş gibi davranıyorsun. Kontrolü ele almanın zamanı!

Endişelerin seni yavaş yavaş avucunun içine alıyor!

Hayat konusunda o kadar çok düşünüyorsun ki, bu durumun yavaş yavaş tadı kaçıyor. Umarız bunun sen de farkındasındır. Çok endişeli bir insansın, sürekli 'Ya şöyle olursa, ya böyle olursa?' diye kendini korkutuyorsun. Abarttığını fark ettiğinde ise kendini frenlemeye çabalayacak kadar kontrol sahibi olman gerektiğinin farkındasın. Oysa çoğu zaman kötü düşüncelerin ve ihtimallerin seni ele geçirmesine izin veriyorsun. Bu durum senin daha da yenik hissetmene ve moralinin bozulmasına neden oluyor. Korkma, üstesinden gelebilirsin!

Her saniye kafanda bir şeyleri çözmeye uğraşmak seni o kadar yıpratmış ki!

Hayat seni yerden yere vurmuş, sürekli bir acı, sürekli bir sıkıntı... E, doğal olarak hayatını etkilemiş tüm bunlar, psikolojini de. Şimdilerde sürekli olarak kendini 'Ya böyle olursa?' diye kötü ihtimalleri düşünürken buluyor, bazı şeyleri takıntı haline getiriyorsun. Aklının içinde sürekli bir karmaşa ve bitmek bilmez koşuşturma olması seni çok ama çok yoruyor. Bunun ne kadar zor olduğunu hayal bile edemiyoruz. Fakat ders çıkarıyorsun, öğreniyorsun, değişiyorsun... Nasıl değişeceğini belirlemekse biraz senin elinde. Güçlü  ol!

Hayat üzerine kafa yormuyorsun!

Kasıtlı mıdır, değil midir bilemiyoruz fakat görüyoruz ki sen hayat üzerine çok da oturup düşünen bir tip değilsin. İşleri hemen hallediyor, sorunları hemen çözüyorsun. Fakat bu durum seni fark etsen de etmesen de yıpratıyor. Aslında arada aklına kötü şeyler senin de geliyor, fakat onları def etmeyi o kadar güzel öğrenmişsin ki, sanki hiç yoklarmış gibi oluyor. Belki de sürekli bir kaçış içindesin gibi hissediyorsundur... Zamanında bir şeylerden öylesine etkilenmişsin ki, psikolojik stratejin 'yokmuş gibi davranmak' olmuş. Bu kimi zaman iyi bir şey olabilse de, kabul edelim ki uzun vadede sadece daha çok üzüntü getirecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
87
47
23
16
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?