Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Erkeklere Göre Bilinçaltın Aşk mı Cinsellik mi Diyor?

Beğendiğin Erkeklere Göre Bilinçaltın Aşk mı Cinsellik mi Diyor?

Trex
17.05.2017 - 09:34

Bilinçaltının derinliklerinde dolaşıyoruz.. Beğenilerini söyle yeter ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İliklerine kadar aşk insanısın!

İliklerine kadar aşk insanısın!
ottmag.com

Senin ekmeğin, suyun, havan aşk olmuş.  Aşk senin için adeta yaşama sebebi. Hayata aşk ile tutunuyorsun. Sanat, spor, felsefe, bilim ne işle uğraşırsan uğraş senin için hepsi aşk. Aşksız yapamıyorsun, eksik hissediyorsun, bir yanın hep boş kalıyor.  Hayat adeta zindan oluyor. Aşk seni bulduğunda ise adeta kalbin kelebek gibi çırpıyor, dört mevsim bahar oluyor, her daim şen oluyorsun.   Sen aşkın kitabını yazmışsın. Geride bıraktıkların seni akıllarından hiç çıkaramıyorlar. Onları nasıl zirvelere taşıdıysan seni unutmak için çok zorlanıyorlar. Sen aşkı doruklarda yaşadığın için mutluluğun ne olduğunu iyi bilenlerdensin. Haliyle de  aşkına her zaman sadıksın, birini sevdin mi gözün dünyayı görmüyor, her şeyini sevdiğine adıyorsun. Onsuz yaptığın hiçbir aktiviteden keyif almazken, onunlayken en küçük şey bile seni deli gibi eğlendirip keyiflendiriyor. Aşk resmen senin için var edilmiş bir kavram ;)

Adına da derler seks!

Adına da derler seks!
cdn.karnaval.com

Seks, senin zihnine, var olmanın kaçınılmaz bir sonucu olarak yer etmiş. Bunu kendine ve çevrene itiraf etmen zor olabilir ama insanın doğasından olan bir gerçeklik bu. Varlığımızın devamını getirmek amacıyla üremek zorunda olduğumuzu ve bu durumun aslında pek çok biyolojik gereksinimden farksız olduğunu görebilmişsin. Sen bir haz düşkünü müptezel değilsin elbette ama partnerinle beraberken güçlü hissetmeyi seviyor, buna rağmen ''gösteriyi'' gerçekten sen yönetmene rağmen, partnerinin senin üzerinde kontrolü olduğunu düşünmesine izin veriyor ve bu durumdan garip bir şekilde haz alıyorsun. Hazzı doruklarda yaşayabiliyor ve yaşatabiliyorsun. Kısacası zihninin dört bir köşesinde, genlerini bir sonraki nesillere aktarmak ve bu esnada da dizginleri eline almak var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
133
117
63
57
37
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Rumeysa Şahin

Adına da derler seks! Lan çok da şey biri değilim her test çözdüğümde bilinçaltında yok seks var yok bu var deniyor. Yeter lan.

carrie

Bilinçaltım sex çıktı ama bilinçüstüm kesinlikle aşk diyor ))

sol and hel

Adına da derler seks! 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔