Görüş Bildir
Haberler
Bayram Mendilleri Boyner ile Yeniden Canlandı

etiket Bayram Mendilleri Boyner ile Yeniden Canlandı

Moda Haber
22.07.2014 - 17:29 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 09:56

Türkiye'deki alışveriş ve yaşam kültüründe yeniliklerin öncüsü olan Boyner Büyük Mağazacılık, müşterilerine bu kez geçmişten gelen çok özel bir sürpriz hazırladı. Eski bayramların vazgeçilmezi olan 'Mendil' geleneğini yeniden canlandıran Boyner, özel tasarıma sahip bayram mendilleri ve şık zarflarıyla Ramazan Bayramı’na yepyeni bir renk katacak.

Ramazan Bayramı için 'Sen Neredeysen Bayram Orada' sloganıyla müşterilerine çok keyifli ve renkli sürprizler hazırlayan Boyner Büyük Mağazacılık, unutulmaz bir geleneği de tekrar canlandırıyor. Boyner, 'Mendil' hediyesi geleneğini, özel tasarıma sahip mendil ve birbirinden farklı zarflarıyla yeniden yaşatıyor.

'Güzel Kızıma', 'Canım Oğluma', 'Amcasının Aslanına', 'Teyzesinin Prensesine', 'Anneannesinin Güzeline' gibi özel mesajların yer aldığı mendiller için, birbirinden şık zarflar da tasarlandı. Özel bayram mendilleri ve zarfları, geçmişin unutulmaya yüz tutan geleneğini Ramazan Bayramı'nda tekrar yaşatmak isteyenler için tüm Boyner Mağazaları'nda, 4.99 TL fiyatla yerini aldı.

Boyner Mağazaları,'Sen Neredeysen Bayram Orada' sloganıyla bayram coşkusuna bürünecek. Tüm Boyner müşterileri, bayram kartpostalları, eğlenceli tasarıma özel bayram poşetleri, mağazalardaki cepve ve vitrin giydirmeleriyle bayram keyfini doyasıya yaşayacak.

Kaynak: http://modahaber.com/haber-5723-bayra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın