Görüş Bildir
Haberler
Batman Temalı Galaxy S7 Edge, Sınırlı Sayıda Türkiye'ye Geliyor!

Batman Temalı Galaxy S7 Edge, Sınırlı Sayıda Türkiye'ye Geliyor!

Batman Temalı Galaxy S7 Edge, Sınırlı Sayıda Türkiye'ye Geliyor!

Orjinal adının Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition olduğu telefon, teknik özellik bakımından tamamen normal S7 Egde ile bire bir ilen sadece kutu içeriği farkına sahip olacak şekilde hazırlanmış.

Kutuda hatırlayacağınız üzere simsiyah bir Gear VR ile Batman'ın meşhur Batarang 'i de kutuda bulunuyor. Her tarafının siyah olup detaylarının altın renkli yaldızlama ile verildiği telefon da oldukça şık ve albenisi yüksek olan bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Aşağıda ki videodan görebileceğiniz gibi Samsung Galaxy S7 Edge sınırlı sayıda ülkemize de gelecek. Fakat piyasada 3.300TL olan bir Galaxy S7 Edge varken, Batman hayranlarının içi gideceği bu versiyonun fiyatı da Samsung Türkiye tarafından açıklandı. 4.199TL olarak belirtilen fiyatıyla ' Yok artık Lebron James ' dedirten set, bir oyunun Koleksiyoncu Sürümü gibi düşünülürse ' Ben bunu alır, saklarım ' gibi bir düşünceye itebilir. Tabii böylesine özel bir telefonu korumak da önemli, ki Samsung onu da düşünerek bir özel Batman kılıfı da koyduğunu hatırlatalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition: Official Unboxing

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın