Görüş Bildir
Haberler
Kombinlerinizi Hareketlendirecek Baskılı Tişört Önerileri

etiket Kombinlerinizi Hareketlendirecek Baskılı Tişört Önerileri

Berna Partal
13.12.2022 - 11:15

Pek çok kombine uyum sağlayan ve çabasız hoş bir görünüm yakalamanızı sağlayan baskılı tişört önerilerini sizin için listeledik. Farklı tarzlara ve zevklere hitap eden bu baskılı tişörtleri çeşitli parçalarla birlikte kombinlemek mümkün. Hemen göz atın ve en iyi tişört markalarının baskılı tişört modelleri arasından seçiminizi yapın!

Bu içerik 13.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mavi miav baskılı tişört.

1. Mavi miav baskılı tişört.

Mavi miav tişört bu yıl trend olan baskılı tişörtler arasında yer alıyor. Mavi logosunu andıran ve miav yazan baskıya sahip olan bu tişörtü kot pantolonlarla ve pek çok farklı tonlardaki parçalarla kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda içeriğinde %100 pamuk materyalin yer aldığı bu parçayı yaz aylarında rahatlıkla giymek mümkün.

Buradan satın almak mümkün.

2. Yazı ve resim baskılı tişört.

2. Yazı ve resim baskılı tişört.

Baskılı tişört önerileri arasında en çok tercih edilenlerden olan bu modelde yazı ve resim baskıları yer alıyor. Aynı zamanda Koton markasının bu tişörtünün içeriğinde %100 pamuk materyal kullanılmış. Lila, siyah ve yeşil tonlarında detaylara sahip olan bu parçayı siyah pantolonlarla ya da mom jeanlerle kombinleyerek hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Buradan satın alın.

3. Koton bisiklet yaka baskılı tişört.

3. Koton bisiklet yaka baskılı tişört.

Koton markasının bu mavi tonda tasarlanan tişörtü pastel tonları seviyorsanız hoşunuza gidebilir. Aynı zamanda bu tatlı baskılı tişörtün içeriğinde %100 pamuk materyal yer alıyor. Yazı ve köpek çizimi baskısı bulunan bu bisiklet yakalı baskılı tişörtü kot pantolonlarla kombinlemek mümkün.

Buradan tek tıkla satın almak mümkün.

4. Boyfriend kesim baskılı ve yırtmaçlı tişört.

4. Boyfriend kesim baskılı ve yırtmaçlı tişört.

Xhan marka tişörtlerin arasında en çok tercih edilen bu modelde yazı ve resim baskıları yer alıyor. Boyfriend kesime sahip olan bu baskılı tişört modelinde bisiklet yaka ve yırtmaç detayları bulunuyor. Aynı zamanda tişörtün içeriğinde %70 pamuk ve %30 polyester materyal kullanılmış.

Buradan satın alın.

5. DeFacto Harry Potter baskılı tişört.

5. DeFacto Harry Potter baskılı tişört.

Bu Harry Potter baskılı tişört hayranların gönlünü kazanacak bir tasarıma sahip. Slytherin baskısının yer aldığı bu tişörtü giyerek serinin ruhunu yansıtabilirsiniz. DeFacto markasının bu kısa kollu baskılı tişörtünün içeriğinde %47 pamuk ve %53 polyester materyal yer alıyor. Ayrıca yuvarlak yaka detayının yer aldığı bu parçayı kolye ve küpelerle birlikte tamamlayabilirsiniz.

Buradan tükenmeden satın alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. United Colors of Benetton Mickey ve Minnie baskılı tişört.

6. United Colors of Benetton Mickey ve Minnie baskılı tişört.

Tişört markaları arasında en çok tercih edilenlerden olan United Colors of Benetton'ın bu tişörtünde sarı ve siyah detaylar kullanılmış. Mickey ve Minnie Mouse baskısının yer aldığı bu tişört oversize kesime sahip. Animasyon baskılı parçaları sevenlerin hoşuna gidecek bu tişört kot ve farklı tonlardaki pantolonlarla kombinlenebilir.

Satın almak için hemen buraya tıklayın.

7. Vintage baskılı tişört.

7. Vintage baskılı tişört.

Oversize tişört modellerini sevenlerin bayılacağı bu tişörtte vintage detaylar da yer alıyor. Kaset baskısının bulunduğu bu parçada renkli detaylar bulunuyor. Kaliteli siyah tişört arıyorsanız bu baskı detaylı tişörtle pek çok kombin yapabilirsiniz. Özellikle mom jean ve siyah pantolonlarla bu parçayı tercih ederek çabasız şık kombinler yapılabilir.

Buradan tek tıkla satın almak mümkün.

8. Oversize baskılı tişört.

8. Oversize baskılı tişört.

Oversize baskılı tişört modellerini seviyorsanız bu parça hoşunuza gidebilir. Rahat kesime sahip olan bu baskılı tişört bisiklet yaka detayına sahip. Aynı zamanda bu oldukça tarz bir duruşa sahip olan tişörtün hem önünde hem de arkasında baskı detayları yer alıyor. Önünde çizim detaylarının bulunduğu tişörtün arkasında da slogan baskı bulunuyor.

Buradan satın alın.

9. Only baskılı tişört.

9. Only baskılı tişört.

En iyi tişört markaları arasında bulunan Only'nin bu baskılı tişört modeli oldukça tarz duruyor. Üzerinde yazı ve kuş çizimi baskıları bulunan bu parçayla hareketli kombinler yapmak mümkün. Bu havalı baskılı tişörtü deri ceket ve siyah pantolonlarla birlikte kombinleyerek görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Buradan hemen satın alabilirsiniz.

10. Önü ve arkası baskılı tişört.

10. Önü ve arkası baskılı tişört.

Hero Tasarım'ın bu bisiklet yaka baskılı tişört modeli yeşil renkte tasarlanmış. Kırmızı, mavi, sarı ve yeşil renkte çizgi detaylarının yer aldığı bu parçayı renkli tişörtleri sevenler pek çok kombinde tercih edebilir. Bunların yanı sıra bu tişörtün önünde küçük arkasında da büyük baskı detayı yer alıyor.

Buradan tek tıkla satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişört.

11. Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişört.

Atatürk baskılı tişört arıyorsanız bu kısa kollu tişörtü sevebilirsiniz. Bisiklet  yaka detayına sahip olan bu tişört siyah rengi ve kaliteli baskısıyla pek çok kombinde tercih edilebilir. Aynı zamanda bu Atatürk tişörtünün hem önünde hem de arkasında baskı detayları yer alıyor. 

Buradan satın almak mümkün.

12. Slogan baskılı tişört.

12. Slogan baskılı tişört.

Slogan baskılı tişört modellerini seviyorsanız Koton'un bu lila rengindeki modeli hoşunuza gidebilir. Aynı zamanda bu kısa kollu tişörtün içeriğinde %65 polyester ve %35 viskoz materyal yer alıyor. Bu v yakalı baskılı tişört modelini kolye ve küpelerle tamamlayarak hoş bir görüntü yakalamak mümkün. 

Buradan satın alabilirsiniz.

13. Kedi baskılı tişört.

13. Kedi baskılı tişört.

Koton markasının bu baskılı tişörtünde yazı ve sevimli bir kedi çizimi yer alıyor. Kedi insanlarının bayılacağı bu tişört kısa boyda tasarlanmış. Nane yeşili tonundaki bu kısa kollu baskılı tişörtü şort ve kot pantolonlarla birlikte kombinlemek mümkün. Aynı zamanda bu parçanın içeriğinde %95 viskoz ve %5 elastan materyal kullanılmış.

Buradan tek tıkla satın alın.

14. Taş Devri baskılı tişört.

14. Taş Devri baskılı tişört.

Taş Devri dizisini seviyorsanız çocukluğunuzu hatırlatacak bu nostaljik baskılı tişörte bayılacaksınız! Bej rengindeki bu baskılı tişörtün içeriğinde %100 pamuk materyal kullanılmış. Oldukça tatlı bir baskısı bulunan bu gayet ucuz tişört modeli sevimli kombinler yapmanıza yardımcı olabilir. Özellikle yüksek bel pantolonlarla ve mom jeanlerle birlikte bu parçayı kombinleyebilirsiniz.

Buradan tek tıkla satın alın.

15. Koton figür baskılı tişört.

15. Koton figür baskılı tişört.

Koton markasının bu baskılı tişört modelinde kadın figürü yer alıyor. Lila tonlarının ağırlıkta olduğu bu tişörtte farklı tonlarda detaylar da bulunuyor. Ayrıca bu lila baskılı tişört %50 modal ve %50 pamuk içeriğe sahip. Kaliteli tişört modeli arıyorsanız bu modal karışımlı parça hoşunuza gidebilir.

Satın almak için buraya tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın