Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Hızır Reis'i Ulaş Tuna Astepe Kimdir? Ulaş Tuna Astepe Nereli?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Hızır Reis'i Ulaş Tuna Astepe Kimdir? Ulaş Tuna Astepe Nereli?

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan Barbaroslar Akdenizin Kılıcı; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting sıralamasında yerini koruyan ve oyuncu kadrosuyla da heyecanlandıran bu yapımın Hızır Reis'i Ulaş Tuna Astepe kimdir? Sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, izleyicisine tarihi bir şölen yaşatmasının yanı sıra oyuncu kadrosuyla da epey konuşuluyor. Ulaş Tuna Astepe'yi en son 'Sen Anlat Karadeniz' dizisindeki başarılı performansıyla izlemiştik.  İşte namıdiğer Hızır Reis, Ulaş Tuna Astepe'ye  dair her şey...

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

5 Mayıs 1988 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul Lisesi'nde yatılı olarak okudu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde yaptı.

2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. 'Karadayı' dizisinde 'Orhan', 'Analar ve Anneler' dizisinde 'Mustafa', 'Rüya' adlı dizide 'Alaz', 'Sen Anlat Karadeniz'de de 'Tahir' karakterini canlandırdı.

Emre Yeksan'ın yönettiği 'Körfez' filminde 'Selim' karakterini canlandıran Astepe, ayrıca 'Üniversiteli', 'Zayiat', 'Meşakkat ve Karısı' ile 'Balık Havuzu' adlı kısa filmlerde de yer almıştır.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Yeni Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın