Görüş Bildir
Haberler
TV
Balkan Ninnisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Balkan Ninnisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
28.07.2022 - 17:49

21 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan TRT1 ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. En son 5. bölümüyle ekranlara gelen dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi 6. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Romantik bir aile dizisi olan Balkan Ninnisi her hafta Salı günleri saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey'in gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi fragman ve son bölüm özeti.

Balkan Ninnisi 6. Bölüm Fragmanı

Balkan Ninnisi Son Bölümde Ne Oldu?

Balkan Ninnisi Son Bölümde Ne Oldu?

Günlüğü Jovanka'ya veren Pavel, genç kızla ilgili sırları şimdilik söylemeyeceğini belirtir. Jovanka ise çekimlerin bir an önce bitmesi ve parasını alarak konaktan ayrılmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Öte yandan Köfteci Süleyman ve ailesi Daniel'den dolayı Makedon aileyi saklamakta zorlanırlar. Makedon aileyi herkese Türkiye'den gelen misafirleri olarak tanıtmak durumunda kalan Süleyman'ı bu durumdan kurtarmak isteyen Zübeyir Ağa büyük bir plan yapar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın