Görüş Bildir
Haberler
Bakan Akar: 'TSK Orman Yangınlarıyla Mücadelede Yoğun Görev Aldı'

Bakan Akar: 'TSK Orman Yangınlarıyla Mücadelede Yoğun Görev Aldı'

Batuhan
03.08.2021 - 09:48

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Akdeniz ve Ege'deki yangınlarla ilgili açıklama yaptı. Akar, 'TSK orman yangınları ile mücadelede yoğun görev aldı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, devam eden yangınlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, 'Biz yangın felaketi ile mücadelemize devam ederken tehdit ve yaptırım dilini kullanmayı sürdüren bir komşumuz var. Bu ne komşulukla, ne ikili ilişkilerle, ne müttefiklikle ne de NATO içindeki birlik ve beraberliğimizle bağdaşıyor' dedi.

"Tüm imkan ve kabiliyetlerimiz seferber edilmiş bulunuyor"

"Tüm imkan ve kabiliyetlerimiz seferber edilmiş bulunuyor"

Akar yangın söndürme çalışmalarıyla ilgil olarak, 'İHA'larımız, helikopterlerimiz, çıkarma gemilerimiz, itfaiye araçlarımız, arazözlerimiz, su tanklarımız, araç/iş makinalarımız, çekicilerimiz, personelimiz görev alıyor. İhtiyaçlar doğrultusunda tüm imkan ve kabiliyetlerimiz seferber edilmiş bulunuyor. TSK orman yangınları ile mücadelede yoğun görev aldı' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
9
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sakirecayyok

Azerbaycan askerleri sağolsunlar sahada ama kendi askerlerimiz neden kışlasında ?

ozyno

HALK NEDEN GÖRMÜYOR CİN OLARAK MI YAPIYOR HAYALET OLARAK MI YETER ARTIK DALGA GEÇMEYİN HALKIN HAKKINI, EMEĞİNİ HİÇE SAYMAYIN PROTESTO ZAMANI TOMALARI HER YER... Devamını Gör