Görüş Bildir
Haberler
Baharda Gönül Yaylarının Gevşediğinin Göstergesi 10 His

Baharda Gönül Yaylarının Gevşediğinin Göstergesi 10 His

04.05.2015 - 15:09 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 15:45

Bahar kendini iyiden iyiye hissettirdiyse mevsimi geldi demektir! Bahar, içinizde patlamaya hazır bir şekilde bekleyen hislerin dışarı akışını sağlayan bir hormon salgılamamıza mı yol açıyor, yoksa biz mi bahane arıyoruz bilemesek de, aşka gelmenin mevsiminde buluştuğumuz bir gerçek! İşte baharda gönül yaylarının gevşediğinin göstergesi o 10 his!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cesaret

Diğer mevsimlerde bulamadığınız o cesaret hissini verir bahar. Baharda reddetmek de reddedilmek de yoktur. Çünkü bunu istersiniz. Birleşmez denen o ellerin birbirine ilk dokunduğu andır bahar.

Samimiyet

Baharda mesafeler giderek azalır. Ruhunu başka bir ruha dokundurmak, ruhunu dinlendirmek istersin. Bir başkasını kendinden daha fazla tanımanın imkansız olduğunu düşündüğün için kendini suçlu hissedersin.

Yaratıcılık

Bu mevsimde, diğer mevsimlerde aklınıza gelmesinin mümkün olmadığı tüm yaratıcı hisleriniz hizmetinizdedir. Onu etkilemek için yaptığınız şeylerle Cannes Lions'tan ödülle dönebilirsiniz.

Kaybetme Korkusu

Baharın getirdiğini, yazın elinizden alacağına dair duyduğunuz hissin bütün vücudunuzu ele geçirmesi.

Aşırı Enerji

İçinizin içinize sığmama hali... Bir anda tüm dünyayı fethedecek enerjiye sahip olmak. Baharın getirdiği neşe, güzel havayla birleşince, önüne geçilemez bir enerji patlamasına sebep olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anlam Çıkarma

Onun da seni sevdiği gerçeğini kendi kendine kanıtlama çalışması. Her hareketten, her bakıştan, her yazıdan bir anlam çıkarma çabasına sahip olmak...

Fedakarlık

Baharın getirdiği enerjiyle gerektiğinde hiçbir fedakarlıktan kaçmazsınız. Sizin için onu elde etme yolunda atılan her adım mübahtır.

Heyecan

Onun da sizden hoşlandığına dair elde ettiğiniz her ipucunda duyduğunuz heyecan...

İçinde Tutamama

Biraz daha içinde tutarsan patlayacaksın. Eğer hala açılmadıysan bundan daha iyi bir zamanlama olamaz!

İnanç

Bir ömür boyu birlikte yaşayabileceğinize dair inancınızdan bir an olsun vazgeçmezsiniz. Belki de bu baharın getirdiği, bir ömür boyu yanınızda olur kim bilir! Bu bahar aşkın ve hislerinizin peşini bırakmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın