Görüş Bildir
Haberler
Bağcılar'ı Bağcılar Yapan Beş Mekan, Dört İnsan, Üç Şey

Bağcılar'ı Bağcılar Yapan Beş Mekan, Dört İnsan, Üç Şey

diazepam
28.04.2015 - 13:16 Son Güncelleme: 28.04.2015 - 16:21

Bir günde Bağcılar olunmuyor. Bu bir kültür, bu bir yaşam tarzı, bu bir birikmişlik. Yılların kendine getirdiği şeyleri reddetmeyen, harmanlamasını bilen, sindiren Bağcılar ve onu Bağcılar yapan etmenler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mekan...

Mekan...

Bağcılar her zevke, her ihtiyaca, her görüşe uygun mekanların kentidir...

1. Bağcılar meydan

1. Bağcılar meydan
1. Bağcılar meydan

Belki de Bağcılar'ı Bağcılar yapan yer Meydan. Şehir mimarisinin, estetiğin vücut bulmuş hali. Trafiğe kapalı, geniş ve ferah bir yer. Bağcılar'a gidip meydanda oturmadan, gelip geçen insanları izlemeden Bağcılar'ı gördüm diyemezsiniz. Henüz projelendirilmiş haline pek benzemese de yollar içerisinde kıvamını bulacağına inancımız tam. Bağcılar'a gidin ve kendinizi onun kalbine koyun...

2. Bağcılar store

2. Bağcılar store

Bağcılar'da birçok mağaza var ama Bağcılar denince akıllara gelen ilk yerlerden biri Bağcılar İslami Store. Her bedene, her zevke uygun tişörtlerden, pardösülerden, swit shirtlerden, vs. seçip kendinizi şımartın. Bağcılar'ın marka olmuş bu mağazasına uğramadan sakın dönmeyin.

3. Bağcılar sokakları

3. Bağcılar sokakları

Kaybolun... Tam olarak Bağcılar'ın kent dokusunu eşsiz bir şekilde yansıtan sokaklarında kaybolun. Minibüsten inin, metrodan çıkın, durakta inin ve hiç düşünmeden kendinizi bir sokağa atın, sonunu düşünmeyin, nereye gittiğinizi umursamayın, kendinizi sınırlamayın. Bağcılar sokaklarına girin, kaybolun, kendinizi bulun.

4. Bağcılar gurme

4. Bağcılar gurme

Bağcılar demek sadece mimari, estetik demek değil. Sokaklarında kaybolduğunuzda karşınıza çıkan ilk lokantaya girin ve damağınızdaki lezzet curcunasına şahit olun. İkincisini sipariş edeceğinize adımız kadar eminiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bağcılar yürüyüş yolu

5. Bağcılar yürüyüş yolu

Sokaklarında kaybolmak kadar keyifli bir şey olabilir mi diyorsanız sizi Bağcılar yürüyüş yoluna bekliyoruz. Bu eşsiz parkurun tadını çıkarmak, yan yana dizilmiş aletlerde spor yapıpı birkaç kalori yakmak eminiz ki size kendinizi daha iyi hissetirecektir. Bağcılar istediğiniz her şeyi size sunmak üzere dizayn edilmiş bir yer, pişman olmayacaksınız.

İnsan...

İnsan...

Bağcılar insanını yaşamak hayat tecrübesidir.

1. Gençler

1. Gençler

Bağcılar sadece kent dokusu ile şaşırtmayacak sizi. Aynı zamanda her köşe başında, her sokakta, her boş arsada, vs. bulabileceğiniz gençler size hayat ile ilgili çok şey öğretecek. Hamsanız pişirecek sizi, ufkunuzu açacak, yeni bir hayatın kapısını aralayacak. Bağcılar gençlerini çok seveceksiniz, bunun için sadece 'selamün aleyküm gençler' demeniz yeterli üstelik.

2. Dayılar

2. Dayılar

Sadece gençler mi? Parklarda, kahvelerde, banklarda, evlerin önünde, vb. rastlayacağınız dayılar da size hiç duymadığınız şeyler fısıldayacak. Şundan eminiz, Bağcılar'a nasıl gelirseniz gelin çıkarken bambaşka biri olacaksınız.

3. Sohbetler

3. Sohbetler

Eğer dolaşmaktan, gençleri tek tek aramaktan yorulduysanız sizi Bağcılar'ın nefes kesen sohbetlerine davet ediyoruz. Bağcılar misafirperverliğini son zerresine kadar hissedeceğiniz, doyurucu, keyifli, eğlenceli sohbetlerin bir numaralı adresi Bağcılar'a hoş geldiniz. Çekinmeyin, keyfini çıkarın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Ünlüler

4. Ünlüler

Bağcılar'ın yetiştirdiği ünlü simalar yok mu? Ve işin ilginci bu ünlüler egodan arınmış, halkın arasına karışan ünlüler. Sizinle sohbet eden, bakkaldan alışveriş yapan, Bağcılar sokaklarını arşınlayan ünlüler. Hiç çekinmeden, terslenmeden gidip kendileriyle konuşabilirsiniz. Tıpkı Bağcılar gibi mütevazı, sade ve sıcacık ünlüler... Ünlülerimiz.

Şey...

Şey...

Bağcılar'a gelip de yapmadan dönmemeniz gereken şeyler yok mu? Elbette var, işte bunlardan sizin için seçtiğimiz 3 tanesi:

1. Asker uğurlama

1. Asker uğurlama

Bağcılar'ın artık marka olmuş asker uğurlama şölenlerini kaçırmayın. Her biri ayrı bir festival olan, eğlenceli, adrenalin yüklü, ekstrem asker uğurlama törenleriyle kendinizden geçeceğinizi garanti ediyoruz. Aracın camından sarkarken hayatınız gözlerinizin önünden geçecek... Söz veriyoruz.

2. Minibüs

2. Minibüs

Metro, otobüs, taksi, vb. alternatifler olabilir ama Bağcılar'a minibüs ile gelip, onun havasını teneffüs etmenizi şiddetle öneriyoruz. Bağcılar minibüsünde yaşadığınız şeyler Bağcılar minibüsünde kalır.

3. Modifiye Doğan

3. Modifiye Doğan
3. Modifiye Doğan

Herkesin bunu tecrübe etmesi gerekli, ancak maalesef imkanlar sınırlı. Ancak ısrarcı olabilirseniz Bağcılar'ın meşhur modifiye Doğan araçları ile gezme, son ses müzik ile gönülleri titretme şansına sahip olabilirsiniz. Hele bir de beyazını buldunuz mu...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
26
19
9
9
6
6