Görüş Bildir
Haberler
Aziz Bu Akşam Var mı, Yok mu? Aziz Neden Yok? Aziz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Aziz Bu Akşam Var mı, Yok mu? Aziz Neden Yok? Aziz Yeni Bölüm Ne Zaman?

SHOW TV'nin iddialı yapımlarından biri de şüphesiz Aziz dizisidir. Yayın hayatının henüz başında olsa da şimdiden birçok seveni var. Ancak Aziz'in yeni bölümü ile ilgili üzücü haber geldi. Her cuma izleyici karşısına çıkan Aziz bu hafta SHOW TV'nin yayın akışında yer almadı.  Aziz dizisinin, 7 Ocak Cuma yayın akışında yer almaması, ''Aziz neden yok?'' ve ''Aziz yeni bölüm ne zaman?'' gibi soruları gündeme getirdi. Dizinin yerine Mekanik 2: Suikast adlı yabancı sinema ekrana gelecek. Peki Aziz bu akşam yok mu, neden yok? Aziz dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

O3 Medya yapım imzalı Aziz dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. En son 8. bölümünün yayınlandığı dizinin yeni bölümü bu akşamki SHOW TV yayın akışında yer almadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı tatiline giren dizilerden biri de Aziz oldu.  Peki, Aziz bu akşam yok mu? Aziz 9. yeni bölüm ne zaman?

Aziz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Aziz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Aziz dizisi Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar'ın başına gelenleri anlatan bir dönem dizisidir. 

Aziz dizisinin 9. yeni bölümü 14 Ocak 2021 tarihinde ekranlarda olacak

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın