Görüş Bildir
Haberler
Avcı (Primal) Filmi Konusu Nedir? Avcı (Primal) Oyuncuları Kimler?

Avcı (Primal) Filmi Konusu Nedir? Avcı (Primal) Oyuncuları Kimler?

2013 yılında gösterime giren Avcı (Primal) filmi yönetmen koltuğunda Nick Powell otururken filmin senaryosunu ise  Richard Leder yazmıştır. Bu akşam SHOW Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin konusu ve oyuncuları ise oldukça merak ediliyor. Peki, Avcı (Primal) filmi konusu nedir? Avcı (Primal) oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand gibi oyuncuların yer aldığı Avcı (Primal) filmi bu akşam Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak. Peki Avcı (Primal) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Avcı (Primal) Filmi Konusu Nedir?

Avcı (Primal) Filmi Konusu Nedir?

Frank Walsh, nadir ve egzotik hayvanları avlayan bir hayvan koleksiyoncusudur. Bir hayvanat bahçesi için beyaz bir jaguar yakalayan Frank, bu sayede yüklü bir para alacağını düşünür. Frank, çok geçmeden yakaladığı hayvanı yük gemisi ile hayvanat bahçesine götürmek için yola koyulur. Ancak hayvanın bulunduğu yük gemisinde ABD’ye iade edilen bir suikastçı da vardır. Suikastçı kumpas kurup zincirlerinden kurtulur. Kendisi gibi parmaklıklar ardında tutulan jaguarı da serbest bırakınca Frank, geminin sıkışık koridorlarında zorlu bir savaşa girişir.

Avcı (Primal) Oyuncuları Kimler?

Avcı (Primal) Oyuncuları Kimler?
  • Nicolas Cage

  • Famke Janssen

  • Kevin Durand

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın