Görüş Bildir
Haberler
ASUS - lolliflash (telefon için selfie flash'ı)

ASUS - lolliflash (telefon için selfie flash'ı)

Asus Shop – Lolliflash

Gün geçmiyor ki  ASUS bizi şaşırtmasın. Yepyeni bir icat ASUS'tan, ve karşınız ASUS - Lolliflash. Heralde bu telefon flashı selfi tutkunlarının vazgeçilmezi olacaktır. Bu güne kadar flash için daha çok arka kameralar önemliydi ama sanki bu durum değişmeye başlıyor. Yeni nesil telefonlarda ön kameranın yanında bazen tek ton bazende çift tonlu flashlar gördük açıkçası ama çok tatminkar değildi ve telefonun tasarımı açısından çokda iyi durduğu söylenemez.

Kaynak: http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Telefonlarda ikincil kamerada bulunan flashlarda bazı durumlarda fazla parlama yada sönük kalma gibi durumlardan rahatsız olabiliyorduk. Bazen gereğinden fazla yada çok gerekli olduğu yerde tatmin edici aydınlanma sapğlayamadıkları görülüyordu işte ASUS buna bir çözüm üretmiş. Lolliflash'da 3 kademeli bir aydınlatma mevcut. Ortam ışığına göre yada size gereken ışığa göre aydınlatma ayarınızı seçebilirsiniz. Hernekadar ASUS bu ürünü flash olarak tanıtsada aslında flash değil, ledlerden oluşan bir aydınlatma demek daha doğru. Telefonla herhangi bir etkileşimi bulunmuyor. Sadece kulaklık girişine takılıyor (amaç sabit dursun işimizi zora sokmasın, başka  bir amacı yok). Bu Lolliflash  tüm telefonlarda çalışıyor, hatta ve hatta telefon olmasada çalışıyor sadece ledlerden ibaret aslında. (Canınınz sıkıldıkça oynarsınız)

Bu minik flaş bilgisayardan micro USB portu ile kolayca şarj edilebiliyor. Lityum iyon pil kullanan ürün ortalama 20 dakika boyunca sürekli ışık verebiliyor.Açma düğmesine bir kere bastığınızda düşük, sonrakinde orta ve bir kere daha bastığınızda da yüksek bir ışık sağlıyor. LolliFlash LED ışığın üzerinde iki tane LED bulunuyor. Bunlardan biri soğuk (5000K civarı), diğeri ise sıcak (2700K civarı) ışık veriyor. Ürünlerle birlikte çeşitli renk filtreleri de veriliyor. Ürünün tercih ettiğiniz rengine göre kutudan üç renk filtresi çıkıyor. Bizim test ettiğimiz beyaz ürünle beraber mavi, mor ve soft renk filtreleri çıktı. Bu filtreleri flaşın üzerine takarak daha farklı renk sıcaklıkları elde etmek mümkün oluyor.

Cihazın fiyatı ise, eğer ASUS ZENFONE 2 ile birlikte alırsanız 39 tl yok ben asus kullanamam benim telefonum daha iyi diyorsan ise 79 tl bayılcan kardeşim (bence değmez tam enayilik yani) :) bunu alcağınız girin şu linke siparişi verin en fazla 3-5 dolara alırısınız.

 ( http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=&SearchText=phone+camera+flash )

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın