Görüş Bildir
Haberler
Aslında Sen Nasıl Bir Kadınsın?

etiket Aslında Sen Nasıl Bir Kadınsın?

Akustik Kadın
19.06.2015 - 16:46 Son Güncelleme: 20.06.2015 - 02:32

Acaba sen nasıl bir kadınsın hiç merak ettin mi? Verdiğin cevaplara göre nasıl bir kadın olduğunu söyleyeceğiz sana, hazır mısın? O halde hemen başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kendini sosyal biri olarak tanımlar mısın?

2. Peki yapılan bir haksızlık karşısındaki tutumun ne olur?

3. Diyelim ki boş bir günün var; o günü nasıl değerlendirirsin?

4. Peki, nerede yaşamak sana daha çekici geliyor?

5. Hangi aksesuarı kullanmayı daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, kendini feminist olarak tanımlar mısın?

7. Bu makyaj ürünlerinden hangisi senin favorin?

8. Son olarak, aşağıdakilerden hangisi sana daha çok hitap ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen ''Özgür Kadın'' çıktın!

Sen ''Özgür Kadın'' çıktın!

Sen tam bir özgür kadınsın! Hayallerini gerçekleştirmek için yaşarsın. Üstelik bunu tüm kalbinle, severek yaparsın. Kimsenin yardımına ihtiyacın yoktur. Ancak gerektiğinde de seni sevenlerden yardım istemeyi bilirsin. Bir şeyi kafana koyduğunda, önünde dağ olsa durduramaz. Herkes seni,''hayalperest'' gibi tanımlasa da en derinlerinde şunu bilirsin: Büyük hayaller kuranların gerçekleştirdikleri de büyük olacaktır!

Sen ''Aşk Kadını'' çıktın!

Sen ''Aşk Kadını'' çıktın!

Sen iflah olmaz bir romantiksin! Hayatın aşkla güzel. Eşine, işine, çocuğuna, hayallerine kısacası hayatındaki her şeye aşkla bağlısın. Fesatlıktan, kötülükten fersah fersah uzakta, kendi içinde mutlu bir dünya yaratmışsın. Ne şanslı o dünyaya dahil olanlar! Eh her şeyi yürekten yaptığından ortaya çıkan sonuçlar da harika oluyor elbette. Ama bizden söylemesi sen yine de insanlar konusunda daha temkinli ol ki, hayal kırıklığına uğrama. Unutma, herkes senin gibi içi dışı bir değil!

Sen ''Tuttuğunu Koparan Kadın'' çıktın!

Sen ''Tuttuğunu Koparan Kadın'' çıktın!

Öncelikle şunu söylemeden edemeyeceğiz: Senden de yapabileceklerinden de korkulur! Herkes hayal kurabilir, herkes planlar yapabilir ancak iş bunları gerçekleştirmeye gelince, işte bunu pek çoğu yapamaz. Ama senin sözlüğünde imkansız kelimesine yer yok ki! Olmuyorsa da nasılsa bir yolunu bulur oldurursun sen. Şundan da eminiz ki gelecekte Dünya'yı ne Amerika ne de zengin birkaç iş adamı; Dünya'yı sen ve senin gibi hırslı kadınlar yönetecek!

Sen ''Sanatçı Ruhlu Kadın'' çıktın!

Sen ''Sanatçı Ruhlu Kadın'' çıktın!

Pek çok insan hayatta yaşadığı şeylerden tecrübe alır ancak pek azı bunları sanata çevirebilir. İşte sen bu azınlıktansın! Sadece sana özgü o naif bakışınla, etrafında olan her olayı kalbinin en derininde hissedersin. Çirkin şeylerin ardındaki güzelliği de, güzel şeylerin ardındaki çirkinliği de ancak sen fark edebilirsin. Böylesine yoğun bir duygusal gel-git'lere maruz kalmak zaman zaman seni yorsa da üzülme. Zaten sanatsal yönünü besleyenler de bu duygusal yoğunluklar değil mi? Kendin olmanın ve farklı olmanın tadını çıkar. Unutma: Herkes bakar ama sadece bazıları görebilir!

Sen ''Savaşçı Kadın'' çıktın!

Sen ''Savaşçı Kadın'' çıktın!

Şunu unutma: Bu dünya güzelse senin gibiler var olduğundan güzel! Çünkü sen ne kendi hakkını, ne başkalarının hakkını birilerine yedirirsin. Olur da sen fark etmeden birisi böyle bir hata işlemişse, burnundan o hakkı fitil fitil getirmesini de en iyi sen bilirsin. İşte tam da bu nedenle o savaşçı ruhun, haksızlığın kol gezdiği bu dünyada sahip olduğumuz yegane umut ışığı. O ışığın sönmesine, seni yıldırmalarına asla izin verme!

Sen ''Anaç Kadın'' çıktın!

Sen ''Anaç Kadın'' çıktın!

Hani arkadaşı hasta olduğunda yardımına koşan, ders notlarını paylaşmaktan hiç ama hiç çekinmeyen, herkesin doğum gününü hep ilk hatırlayan tipler vardır ya, ha işte sen tam olarak onlardansın! Öylesine temiz bir kalbin var ki, iyiliğin karşısında herkesin içi gidiyor bilesin. Etrafındakileri mutlu ettikçe, sen de mutlu oluyorsun. Yalnız şunu da unutma: Her şeye yetişmen de, herkesi memnun etmen de mümkün değil. Böyle durumlarda o tatlı canını sakın ama sakın sıkma!

Sen ''İşkolik Kadın'' çıktın!

Sen ''İşkolik Kadın'' çıktın!

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var mıdır bilmiyoruz ama, senin başarının arkasında senden başka kimse yok, bunu çok iyi biliyoruz. Çünkü sen oldukça çalışkan, hırslı ve ne istediğini bilen bir kadınsın. Eh bütün bu özellikler birleşince de başarı kaçınılmaz oluyor elbette. Ancak her başarı yeni sorumluluklar da getirdiğinden daha çok çalışmana neden oluyor. Kariyer merdivenlerini üçer beşer çıkarken sana son bir tavsiyemiz: Aman hayatı yaşamayı kaçırayım deme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1390
697
204
177
73
62
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cem bil

hatun olsam, özgür bir hatun olacakmışım? iyi ki değilim özgürlüğüme düşkünüm diye şimdi mahalle baskısı, sapık bakışlar, tecavüz ve şiddet ihtimalleri gibi ... Devamını Gör

Tuna Arslan

testi çözdüm kadın olmadığımı anlamadı

wasd

ben bunu niye çözdüm şimdi