Görüş Bildir
Haberler
Arsa Kavgasında Hamile Yengesini ve Arkadaşını Öldürdü

Arsa Kavgasında Hamile Yengesini ve Arkadaşını Öldürdü

Başakşehir'de arsa meselesi nedeniyle araları bozuk olan abisinin evine giden Şahin Taş, eve ateş açtı.Olay anında kapının arkasında duran hamile yengesini vuran Şahin Taş, kapının önünde duran arkadaşı ile tartıştıktan sonra ona da ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Sunay Taş ve Turgay Akyıldız hayatını kaybetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağabeyiyle tartıştı

Ağabeyiyle tartıştı

Olay, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Güvercintepe Mahallesi Narlı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, arsa nedeniyle aralarında sorun olan Şahin Taş, gece geç saatlerde ağabeyinin evinin önüne geldi.

Yengesini ve arkadaşını vurdu

Yengesini ve arkadaşını vurdu

Yengesini vurduğunu fark eden Şahin Taş, kendisini aşağıda bekleyen arkadaşı Turgay Akyıldız’ın aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Araç içinde arkadaşıyla tartışmaya giren Taş, Akyıldız’ı vurarak öldürdü.

Saklandığı evde yakalandı

Saklandığı evde yakalandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Katil zanlısı, olay yerinden yaya olarak kaçıp bir evde saklandı. Polis ekipleri, arkadaşını ve yengesini öldüren Şahin Taş'ı saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polisin olay yerindeki güvenlik tedbirleri devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
5
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Ne oldu şimdi o arsa? Kime yar oldu? Bir anlık sinir nelere yol açıyor, ne hayatlar söndürüyor. Hareket etmeden önce iki kere düşünmek lazım.

omer ali

simdi guzel 4 m2 bir arsan oldu pezevenk hemde imarli ...hamile kadini katledecek kadar para hirsi burumus gozunu cani kavat geber insallah o cezaevinde

gorgon medusa

Adama laf söylemek çok kolay nereden bu silahı bulduğu neden bu kadar paraya ihtiyaç duyduğu, birini öldürmekten neden hiç korkmadığı gibi daha temel nedenle... Devamını Gör