Görüş Bildir
Haberler
Aradığınız Huzura Kavuşacağınız Antidepresan Etkili 17 Ortam

etiket Aradığınız Huzura Kavuşacağınız Antidepresan Etkili 17 Ortam

Tuğba Erdem
10.05.2022 - 16:39

'Vereceksen huzur ver.' dediğiniz noktada kendi huzurunuzu kazanmanız gerektiğini bilmelisiniz. Gün içinde sık vakit geçirdiğiniz alanları sizi mutlu edecek şekilde düzenleyin. Sizin için harika öneriler derledik. Keyifli okumalar!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rattan çanak koltuklar;

1. Rattan çanak koltuklar;

İçerisine gömülüp ana kucağı hissi ile mutlu olacağınız çanak koltuklar aynı zamanda çok dekoratif. Evinizin bir köşesine yer açın mutlaka! Puf puf minderleri de unutmayın!

Buradan satın alabilirsiniz.

2. Aynalar;

2. Aynalar;

Aynalar evinizi ferah göstermenin anahtarıdır. Küçük alanları göz illüzyonuyla daha geniş gösterir. Işığı iyi bir şekilde yansıttığı için de daha aydınlık bir ortama sahip olursunuz. Üstelik evde dolaşırken yansımanızı görüp bir göz atmaktan bir şey çıkmaz. 

Buradan boy aynasına ulaşabilirsiniz.

3. Doğal malzemeler;

3. Doğal malzemeler;

Doğadan uzaklaştıkça huzur seviyesi düşüyor. Bunu azaltmak için doğal malzemeleri evinize yerleştirebilirsiniz. Doğal ahşaplar, bitkiler, rattan ve jüt eşyalar gibi. Yatak odanıza sakinleştirici ve iç mimarın elinden çıkmış gibi duran bir halı arıyorsanız buradaki jüt halıya mutlaka göz atın!

4. Mutfak adaları;

4. Mutfak adaları;

Evin odağı mutfak olan aileler genellikle daha mutlu oluyor bence. Birlikte yemek hazırlamak, sofra başında saatlerce konuşmak terapi gibi. Temelde birlikte avlanma geçmişimizi besliyor olabilir. 

Mutfaktaki mutluluk alanınızı genişletmek için mutfak adalarından faydalanabilirsiniz. Buraya ekledim.

5. Balkon mobilyaları;

5. Balkon mobilyaları;

Havaların güzelleşmesiyle balkona taşınmalar başladı. Yaz sezonunu açık havada geçirmenin en kestirme yolu balkonlarımız, iyi ki varlar. Bu alanları depresyon alanı olmaktan çıkarıp size hayat enerjisi aşılayacak ortamlara dönüştürmek sizin elinizde. Bir çiçek, iki masa bir sandalye koyun. Ama güzelinden. Geçiştirmeyin. Bakın size de iyi gelecek. 

Buradan ahşap balkon takımına ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçine gömüleceğiniz koltuklar;

6. İçine gömüleceğiniz koltuklar;

İşten gelip uzanmak gibisi yok. Tüm gün yorulan bacaklarınız esnesin, ayaklarınız dinlensin. Yorgunluğunuzu alacak bir koltuğu hak ettiniz. 

Burada benim beğendiğim bir modeli bulabilirsiniz.

7. Kendinize ait bir köşe;

7. Kendinize ait bir köşe;

Zaman zaman hepimiz kendi kabuğumuza çekilmek isteyebiliriz. Yalnızca size ait bir koltuk olsun istemez misiniz? İstediğiniz gibi kitap okuyacağınız, meditasyon yapacağınız ya da sadece kendi sesinizi dinleyebileceğiniz bir koltuk. Bundan kendinizi mahrum etmeyin. 

Buradan  satın alabilirsiniz.

8. Anne karnı hissi için küvet;

8. Anne karnı hissi için küvet;

Küvetli bir banyonuz varsa şanslısınız demektir. Parmaklarınız buruşana kadar ılık suyun içerinde kalmak, müzik dinlemek aşırı keyifli. Biraz da esansiyal yağlardan damlatırsanız.  

İçeceğinizi koyabileceğiniz bir tepsi ise işinizi kolaylaştıracaktır. 

Buradan küvet tepsisini satın alabilirsiniz.

9. Bitkiler;

9. Bitkiler;

Doğayla bağımızı yeniden kurmalıyız. Eğer doğaya gidemiyorsanız doğayı evinize getirin. Bitkiler bunun en kolay yolu. 

Çiçeklerinizi eski tip saksılar yerine sizi mutlu edecek saksılara dikin. Buraya harika saksılar ekledim.

10. Rattan eşyalar;

10. Rattan eşyalar;

Ana maddesi bambu olarak bilinen rattan, yapısı itibari ile güneşe, yağmura ya da çeşitli darbelere karşı oldukça dirençlidir. Dış mekanda kullanıldığı gibi iç mekanlara doğallık katmakta. Bohem bir iç tasarımınız varsa mutlaka edinmelisiniz. İster kitaplarınızı ister bitkilerinizi isterseniz de objelerinizi depolayabilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Duş malzemeleri;

11. Duş malzemeleri;

Güne güzel bir duşla başlamak ya da günün yorgunluğunu duşta atmak gibisi yok. Eğer duşakabininiz yoksa etrafa yayılan sular keyfinizi kaçırabilir. Sıkıcı duş perdelerindense eğlenceli ve enerjinizi yükseltecek olanlara yönelin. 

Buraya turuncu duş perdesinin benzerini ekledim.

12. Peri ışıkları;

12. Peri ışıkları;

Doğal ışığa yakın olan sarı ışıklar gözünüzü ve ruhunuzu dinlendirir. Evinizde mümkün olduğunda beyaz ışıktan uzak durun. Peri ışıkları evinize büyülü bir hava katarak daha mutlu olmanızı sağlayacak. Buradan satın alabilirsiniz.

13. Keyifli çalışma alanları;

13. Keyifli çalışma alanları;

Pandeminin etkilerinden birisi de evden çalışma sistemine alışmamız oldu. Pek çok şirket uzaktan çalışmaya geçerek çok daha verimli bir çıktı aldı. Siz de evden çalışıyorsanız keyifli bir çalışma ortamı oluşturmayı atlamayın. Sizi mutlu edecek resimler, objeler edinin. Boyunuza uygun, eşyalarınızı kaldırabilecek bir masaya kurulun. 

Burada görseldeki masanın benzerini bulabilirsiniz.

14. Hamak keyfi;

14. Hamak keyfi;

Evde hamak kurma keyfi size imkansız gelmesin. Sadece yazları açık havada erişebildiğimiz bu keyfe evinizin konforunda da erişebilirsiniz. Balkona ya da evinizin bir köşesine kurabilirsiniz. 

Buraya ekledim. Mutlaka göz atın!

15. Bohem izler;

15. Bohem izler;

Boho tasarımlar aslında ruha dokunan tasarımlar. Bu tarz ürünleri evinize katmanız ruhunuzu iyi hissettirecektir. 

Hasır sarkıt lambaları buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Düzenli dolaplar;

16. Düzenli dolaplar;

Düzen sizi mutlu ediyorsa hemen bugün adım atın. Her şeyin yerinin olduğu bir ortam mental olarak sizi rahatlatacaktır. 

Buradan kıyafetlerinizi düzene sokacak askılara ulaşabilirsiniz.

17. Evcil arkadaşlarınızı unutmayın!

17. Evcil arkadaşlarınızı unutmayın!

Onların mutlu olması sizin mutlu olmanız demek. Sevimli dostlarınıza rahat edebileceği makrome salıncaklar alabilirsiniz. 

Buraya ekledim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın