Görüş Bildir
Haberler
Arabasına Erik Çekirdeği Atan 11 Yaşındaki Çocuğu Öldüresiye Döven Saldırgana Ev Hapsi Kararı

etiket Arabasına Erik Çekirdeği Atan 11 Yaşındaki Çocuğu Öldüresiye Döven Saldırgana Ev Hapsi Kararı

Ulaş
30.04.2019 - 13:29 Son Güncelleme: 01.05.2019 - 08:51

Tuzla'da fırlattığı eriğin çekirdeği bir araca isabet eden çocuk, yumruk ve tekmelerle araç sahibi tarafından öldüresiye dövüldü. Çevredekilerin tepkisi üzerine olay yerinden uzaklaşan U.Ö. polis tarafından yakalandı. U.Ö, için çıkarıldığı mahkemece elektronik kelepçe ile ev hapsi kararı verildi.

Tuzla'da önceki gün aracına atılan erik çekirdeklerini taş zannederek 12 yaşındaki M.K.'yı darp eden aracın sahibi U.Ö., gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

'Sinirle vurdum' 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen U.Ö., savcılık sorgusunda, kırmızı ışığın yanması üzerine durduğunu belirterek, “Bir kaç çocuğun aracıma taş attıklarını gördüm. 'Taş atmayın' diye bağırdım, bana el kol hareketi yaptılar. Müsait bir yerde durdum ve çocukları yakalamak için peşlerinden koştum. Birini bir sitenin önünde yakaladım. Amacım darp etmek değildi ama sinirle vurdum' dedi.

"Ormana diğer çocukları aramak için gittim"

"Ormana diğer çocukları aramak için gittim"

Yakaladığı çocuktan diğer çocukların yerini söylemesini istediğini söyleyen U.Ö., “Amacım hepsini ailesine teslim etmekti. Beni önce bir mahalleye götürdü, çocukları bulamadık. Nereye gideceklerini sordum. Ormanlık alanda olabileceklerini söyleyince ormanlık alana gittik. Diğer çocukları ararken bir bayanın bana bağırarak hakaret ettiğini duydum. 'Al çocuğu' diyerek bayana teslim ettim. Sonra da arabaya binerek ayrıldım' dedi.

Savcılık tutuklama talep etti, mahkeme adli kontrol kararı verdi

Savcılık tutuklama talep etti, mahkeme adli kontrol kararı verdi

U.Ö., savcılık sorgusunun ardından, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve “Kendini savunamayacak durumda bulunan çocuğu yaralama' suçlarından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.  Mahkemedeki sorgusunda yakaladığı çocuğa bir kaç tokat attığını, pişman olduğunu söyleyen U.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep etti. 

Mahkeme, atılı suçun öngörülen ceza tutarı, sabit ikametgah sahibi oluşunu gerekçe göstererek U.Ö.'nin serbest bırakılmasına karar verdi. Mahkeme U.Ö. hakkında adli kontrol hükümleri uyguladı. U.Ö.'nin yurt dışına çıkışını yasaklayan mahkeme, elektronik kelepçe ile ev hapsine alınmasına karar verdi.

Sürücü U.Ö.'nün 11 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüğü anlar kameralar tarafından böyle kaydedilmişti 👇

Görüntüleri Twitter'dan paylaşan ve çocuğu annesinin kurtardığını belirten İrem Kaya, şüphelinin robot resminin çizileceğini aktarmıştı.

Görüntüleri Twitter'dan paylaşan ve çocuğu annesinin kurtardığını belirten İrem Kaya, şüphelinin robot resminin çizileceğini aktarmıştı.

Öldüresiye dayan yiyen çocuk, o anları şöyle anlatmıştı 👇

Öldüresiye dayan yiyen çocuk, o anları şöyle anlatmıştı 👇

Adamın kendisini yumruk ve tekmelerle dövdüğünü ifade eden çocuk, ”Biz otobana yakın bir yerde erik yiyorduk. Çekirdeklerini de aşağı doğru atıyorduk. Arabanın biri kırmızı ışıkta durmuştu. Çekirdek de gelmemişti ama adam herhalde taş zannetti. Arabamı taşlıyorsunuz diye beni kovalamaya başladı. Ben güvenliğe seslendim beni duymadı. Sonra adamın bana yaklaştığını gördüm. Sonra adam bir yumrukla beni yere serdi. Üstüme çıktı birkaç yumruk daha attı. Sonra tekme attı ama yüzümü koruduğumdan tam gelmedi. Daha sonra beni kolumdan tutup kaldırdı. Mahallede kimseyi göremeyince ‘gel ben seni ne yapacağımı biliyorum’ deyip beni ormana götürdü. Ormana girdiğimizde bir abla ilk bizi görmedi ama yürürken kafalarımızı görmüş. 'Ne yapıyorsun sen' dedi adama. Polise haber vereceğim deyince adam beni fırlattı, al şunu dedi. Abla tuttu beni evine koş dedi adam da kaçtı” dedi.

Sanatçı Haluk Levent Twitter'dan davaya müdahil olacağını açıklamıştı 👇

Sanatçı Haluk Levent Twitter'dan davaya müdahil olacağını açıklamıştı 👇
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
836
157
78
29
18
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kal El

Yakalanmis o.pu cocugu bakalim hangi serefsiz kansiz savci hakim serbest birakacak bu pic kurusunu.

Bihter K

aradığım yorum.

Gülücük atanlar hangi ruh hastalarıysa bulunup beyinleri üzerinde inceleme yapılmalı.

Aliye Kocabaş

elini ayağını sikim senin ibnenin evlâdı....