Görüş Bildir
Haberler
Ara Ara Yoklamayı Kendine Huy Edinmiş Eski Sevgilinin İnsanı Çileden Çıkaran 13 Özelliği

Ara Ara Yoklamayı Kendine Huy Edinmiş Eski Sevgilinin İnsanı Çileden Çıkaran 13 Özelliği

Eski sevgili denen illetin ayrılıktan sonra bile hâlâ büyük özgüvenlerle arayanı, mesaj atanı var ne yazık ki. 

Büyük özgüvenlerinin yanında devasa bir hayal gücüne de sahiptir bu eski sevgililer. Arayacak, mesaj atacak bahane bulmak elbette ki böyle bir hayal gücü ister zaten. 

Öyleyse bu tip eski sevgililerin insanı canından bezdiren özelliklerine hep birlikte şöyleee bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu arkadaşlar ne yazık ki ayrılığı kolay hazmedemezler ve ayrılıktan sonra "fırsatçılık" kelimesinin anlamını adeta yeniden yazarlar.

Sizi geri kazanmak istiyor mudur istemiyor mudur, bu hiçbir şekilde anlaşılmaz dışarıdan ama cinnete sürükleyecek kadar saçma sapan bahanelerle sizi görmek, aramak için can atarlar.

2. Bir türlü yakanızdan düşmek bilmeyen bu eski sevgiliye gittiğiniz pek çok yerde pek çok kez tesadüf eseri(!) rastlarsınız.

Allah'ın nasıl bir hikmetiyse artık o tesadüfen karşılaşmalar?!!!?!

3. Bu karşılaşmaların tesadüf olduğunu iddia etmesi bir yana bunun kaderin cilvesi olduğunu da ileri sürerek eli arttırırlar.

Gel de delirme ya! 'Boynuma ip dolasan daha az boğulurdum.'

4. Her fırsatta her tıngırtıda aklına siz gelirsiniz, aramak ister. Arar da elbet, kaçırır mı hiç?

'Mekânda bizim şarkımız çalıyordu da aklıma sen geldin cnm, bir arayayım dedim...'

5. Aaaa rüya bahanesini hâlâ kullanan var mı demeyin! Sizi ayda bir kere mutlaka rüyasında görecek bu eski sevgili. Aramak için bundan güzel bahane mi olur?

Gerçekten görür mü görmez bilemeyiz ama be vicdansız manyak gibi kafana takarsan görürsün tabii. Zaten bundan sonra da hakikaten anca rüyanda görürsün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sahte hüzünler, hazin sonlar yaratıp gecenin bir vakti olur olmadık zamanlarda da mutlaka sizi arar ve mümkünse biraz da ağlarlar.

'Her şey üst üste geliyor. İşten istifa ettim zaten, dün de kayınçomun bacanağı öldü ya... Ühühühü'

7. Yağmurda, karda, depremde, fırtınada, tsunamide, her türlü doğa olayı ve felakette... Dedik ya hiçbir fırsatı kaçırmaması lazım. Muhtemelen hızlı aramalarında kayıtlısınızdır.

Arasın canım ne olacak demeyin, elinizi verir kolunuzu kaptırırsınız valla.

8. Bir süre sonra bu aramalar da yeterli gelmez, bu ilişkinin "arkadaşlığa" dönüşmesi gerektiğine canı gönülden inanarak iki medeni insan gibi çay sohbetlerinde buluşmak ister.

'Dur belki ikna ederim ya, fikrin değişir zamanla belki, belki ısınırsın yeniden be...'

9. Çünkü yeni huylar, hobiler, imajlar edinmiştir ve bunu size göstermeyi canla başla bekliyordur. Yeminle illallah ettirir.

Tabii öyle açık açık değil, gayet soğukkanlı zaten öyle bir insanmış gibi yeni edindiği bu huyu/hobiyi/imajı anlatmaya koyulur ki muhtemelen sizin seveceğinizi düşündüğü şeyler olur bunlar da.

10. Birkaç parça eşya unutmuşsanız eğer onda, tabii ki bu fırsatı da kaçırmaz ve bu muhteşem haberi vermek için ilk iş telefona sarılır.

Kendinle birlikte çöpe bas hepsini. Bas bas bas çöpe bas...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ya da onun eşyaları sizde kalmıştır, hele ki bu fırsatı asla kaçırmaz. Hem sizi görecek hem eşyalarını geri alacak, kaçar mı kaçmaaaz!

'Ateşe verdim canım hepsini ateşeeeee!'

12. "Instagram'daki fotoğraflarımızı silmesem senin için sorun olur mu?" temalı aramalar, mesajlar ayrılığın ilk bir haftasının olmazsa olmaz bahanelerindendir bu tip eski sevgililer için.

'Sen silmişsin hemen ama bak ben daha silmedim, gör bak seni ne kadar önemsiyorum.' alt metinli bu soru insanı çileden çıkarmaya yeter de artar.

13. İçip içip gecenin bir vakti atılan mesajlar da ayrı bir dünyadır, insanı canından ceddinden bezdirir.

İkinci Yeni şiirleri gibi başlayan bu mesajların içerikleri gecenin ilerleyen vakitlerine doğru Demet Akalın şarkısı atarlarına giderlerine benzemeye başladıysa bir de ruhunuzun derinliklerinde bir şeylerin yok olduğunu hissedebilirsiniz.

Ne diyelim valla düşman başına böyle eski sevgili... :(

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
112
58
50
33
29
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın