Görüş Bildir
Haberler
YKS
AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Yapılacak? Anadolu Üniversitesi AÖF Kayıt Yenilme Tarihleri Belli Oldu

AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman Yapılacak? Anadolu Üniversitesi AÖF Kayıt Yenilme Tarihleri Belli Oldu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin beklediği tarihler açıklandı. Fakülteden yapılan açıklamadı, Anadolu Üniversitesi Güz Dönemi için kayıt yenileme tarihlerinin yanı sıra güz dönemi başlama ve bitiş tarihleri de duyuruldu. Peki, AÖF kayıt yenileme işlemi ne zaman yapılacak? İşte AÖF ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Herhangi bir lisans veya önlisans bölümünden mezun olan öğrenciler, AÖF’de sınavsız olarak okuyabiliyor. Anadolu Üniversitesi’nde okuyan binlerce öğrenci, kayıt yenileme işlemleri için ‘AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?’ sorusuna cevap arıyordu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde yapılan açıklamada AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

AÖD KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde herhangi bir bölümde kaydı bulunan öğrencilerin kayıt yenileme tarihleri de açıklandı.

2021 AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül'de başlayacak ve 8 Ekim'de sona erecek.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sistemi üzerinde yer alan duyuruya göre:

* YKS Yeni Kayıt, Ek Yerleştirme ve Dikey Geçiş İnternet Başvuru ve Kayıt tarihleri, YÖK ve YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihe bağlı olarak değişebilir.

** Kayıt gruplarının İnternet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 09:00'da başlayacak, son günü saat 17:00'de sona erecektir.

*** Yatay Geçiş kapsamında kayıt yaptıranlar ders ekleyebilir.

Güz Dönemi Başlama ve Bitiş Tarihleri : 27 Eylül 2021-07 Ocak 2022 (15 Hafta)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın