Görüş Bildir
Haberler
Annenin Kızını Acımasızca Dövmesi Kameraya Yakalandı! Çocuklar Devlet Korumasında

etiket Annenin Kızını Acımasızca Dövmesi Kameraya Yakalandı! Çocuklar Devlet Korumasında

Abdullah Demir
29.07.2022 - 17:48 Son Güncelleme: 30.07.2022 - 12:03

Sivas'ta yaşayan Furkan Y., kız çocukları A.A.Y. (7) ve Ö.E.Y.'yi (2) dövdüğü iddiasıyla boşandığı, ancak birlikte yaşamaya devam ettiği Eda Ö. hakkında suç duyurusunda bulundu. Eve yerleştirilen kameralardan çocukları dövdüğü belirlenen Eda Ö. gözaltına, çocuklar ise devlet korumasına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba eve yerleştirdiği güvenlik kamerası ile kayda aldı

Baba eve yerleştirdiği güvenlik kamerası ile kayda aldı

Olay, mayıs ayında Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Furkan Y. boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Eda Ö.'nün, çocukları A.A.Y ile Ö.E.Y.'ye uyguladığı şiddeti, eve yerleştirdiği güvenlik kamerası ile kayda aldı. Furkan Y., önceki gün görüntülerle savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Görüntülerde Eda Ö.'nün ütü yaptıktan sonra önce A.A.Y.'ye ardından da Ö.E.Y.'ye şiddet uyguladığı görüldü.

Anne gözaltında

Anne gözaltında

Furkan Y.'nin suç duyurusunun ardından polis ekipleri Eda Ö.'yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren Eda Ö.'nün kendisine yönelik suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

Çocuklar devlet korumasında

Çocuklar devlet korumasında

Öte yandan A.A.Y. ile Ö.E.Y. evlerinden alınarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki 4 Eylül Çocuk Evleri Sitesi'nde gözetim altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İşte annenin çocuklarına şiddet uyguladığı anlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
123
40
7
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cemil

Kadına el kalkmaz ama bu kadın dövülür

Leon

hemde ayni şekilde pabuç ile yüzüne yüzüne

firebird

Bizim çocuklar halının üstüne düşüyor oyun oynarken içimiz acıyor bunlar nasıl ana baba Allah böylelerinin belasını versin ulan çocuk yapacaklara devletin ps... Devamını Gör

Kanaryam Kanaryam

Lafini secerek konuş burda suclu olan baba degil ..adam şikayetci oldu çocuarin velayeti icin dava acmis. Daha ne yapsin ..

Amon Ra

Evlenmek ve çocuk yapmak için ehliyet sınavı gelmeli